Image

De får bygga Vasakronans nya Ericsson-kåk

Bygg/Arkitektur Det blir Kista-baserade byggfirman Zengun som får bygguppdraget för Vasakronans Hus 8 om 25 000 kvadratmeter i Kista. Zengun har sedan tidigare fått i uppdrag av Vasakronan att uppföra det lika stora Hus 9 i Kista.
Publicerad den 30 Augusti 2013
Vasakronans projekt Hus 8 och Hus 9 är en del av Kista Terrass. Bild: Vasakronan
Vasakronans projekt Hus 8 och Hus 9 är en del av Kista Terrass.

- Det går inte att utelämna ordet stolthet då vi nu tecknat detta kontrakt. Jag är stolt över det hårda, dagliga arbete som mina kollegor gör och den kompetensnivå vi har. Inget annat än unikt. Att vår kund Vasakronan uppmärksammat det vi vetat sedan starten – att vi är ett mycket slagkraftigt alternativ också i stora, komplexa entreprenader - känns hedrande och stort. Att kunna säkra större volymer i tider då branschen gnisslar ger arbetsro och rum att fokusera på leverans. Förutsättningar vi ska nyttja fullt ut för att kunna överträffa vår kunds förväntningar på oss, säger Torbjörn Wållgren, senior advisor på Zengun.

De båda projekten ska vara färdigställda årsskiftet 2015/2016.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Teknologi måste tjäna ett syfte om Omid Noghabai ska satsa

Bolag Han har grundat flertalet bolag inom fastighetsbranschen och enligt honom själv vill han modernisera branschen från grunden. Samtidigt är Omid Noghabai tydlig med hur han ser på digitaliseringsarbetet: – Det ska vara koncept som gör att man som fastighetsägare faktiskt sparar pengar. Då kommer jag att investera i det.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige