Image

Dagon hyr ut i Härnösand

Uthyrning Dagon har tecknat avtal med landstinget i Västernorrland om uthyrning av sammanlagt 2 600 kvadratmeter kontor och arkiv i fastigheten Ön 2:41, Kusthöjden i Härnösand.
Publicerad den 8 Augusti 2011
Annons
Image
Bild: Dagon

- Det är glädjande att landstinget valt att etablera sitt arkiv hos oss på Kusthöjden. Det är ett område där vi sedan tidigare har flera stora arkivhyresgäster och vi nu får ytterligare en långsiktig och stabil hyresgäst, säger Per Johansson, vd på Dagon.

Landstinget i Västernorrland har tecknat ett 20-årigt avtal, med en option om ytterligare 1 100 kvadratmeter arkiv. Avtalet ger en årlig hyresintäkt på 3,1 miljoner kronor.

Fastigheten byggs ut med 600 kvadratmeter, genom att två kasernbyggnader sammanbinds med en ny kontorsdel. Inflyttning beräknas ske april 2012.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Lediga Fastighetsjobb

Senast från Fastighetssverige Plus

Max koncernchef Richard Bergfors: Nu trycker vi ännu mer på gasen

Bolag Max öppnar en ny restaurang på Hisingen i Göteborg. Hamburgerkedjan har därmed 131 restauranger i hela landet. Företagets koncernchef Richard Bergfors berättar för Fastighetssverige hur expansionsplanerna ser ut framåt. På de här platserna söker de lägen och så här många restauranger ska de öppna: "Sett ett visst ökat utbud av lokaler".

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY