Image

D. Carnegie köper fastighetsportfölj i Eskilstuna

Transaktioner D. Carnegie & Co har tecknat avtal om att förvärva en fastighetsportfölj i Eskilstuna. Säljare är Prubor Förvaltning. Överenskommet underliggande fastighetsvärde är 115,5 miljoner kronor.
Publicerad den 12 April 2016

Beståndet består av sex fastigheter och utgörs av 136 lägenheter med ett totalt hyresvärde på cirka tio miljoner kronor.

Affären sker i bolagsform, med tillträde i juli 2016.

De sex fastigheterna har en uthyrbar area om totalt cirka 10 000 kvadratmeter och de flesta är belägna i omedelbar anslutning till D. Carnegie & Co:s bestånd i Eskilstuna.

– Det här förvärvet kompletterar de fastigheter vi redan har i Eskilstuna på ett mycket lönsamt och effektivt sätt, säger Ulf Nilsson, vd för D. Carnegie & Co.


NAI Svefa var säljarens rådgivare från början till slut.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Oscar Properties styrelseordförande om Engelberts avgång: "Han är en visionär"

Karriär Oscar Properties har genomgått metamorfos. Det är vad Peter Norman, styrelseordförande i Oscar Properties, anger som anledningen till att bolagets vd sen 19 år nu ska lämna över till Carl Janglin.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige