Image
Per Svensson.
Per Svensson. Bild: Croisette

Croisette inleder samarbete med belgiska MG Real Estate

Bolag Croisette Real Estate Partner har fått i uppdrag att utveckla fastigheten i Norra hamnen som MG Real Estate förvärvade av Malmö kommun 2019.
Publicerad den 25 Februari 2020

Fastighetens areal uppgår till 66 500 kvadratmeter och fastighetsägarens avsikt är att uppföra en större logistikanläggning på marken. Byggnation upp till cirka 42 000 kvadratmeter med byggnadshöjd på tolv meter är möjlig.
– Med en iögonfallande och hållbar design kommer vår fastighet att öka betydelsen av Malmös hamn i hela Öresundsregionen. Vi är övertygade om att Croisette kommer att bidra till framgången för detta projekt, säger Christopher Wiingaard Thomsen, Commercial Manager Nordics, MG Real Estate.
– Vi är mycket glada över att fått förtroendet av MG Real Estate att vara med och utveckla ett av Malmös mest intressanta lägen för lager och logistik, säger Peter Bergquist, Head of Leasing, Croisette Real Estate Partner.
– Samarbetet med MG Real Estate är något som vi värdesätter extremt högt och tar vårt bolag i helt rätt riktning. Det ska bli mycket spännande att se vad vi tillsammans kan åstadkomma, säger Per Svensson, vd för Croisette Real Estate Partner.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Det här planerar Ilija Batljan efter jätteaffären

Bolag SBB köpte i slutet av förra veckan en större portfölj med förskolor från norska Laeringsverkstedet för ett överenskommet fastighetsvärde om 4,25 miljarder norska kronor. SBB:s vd och grundare Ilija Batljan berättar för Fastighetssverige varför de gjorde affären och hur lång tid processen tog. Han beskriver också varför just SBB kan göra den här typen av transaktioner och inte så många andra på marknaden.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY