Image
Lantmäteriet blir ny hyresgäst i Mälarhuset.
Lantmäteriet blir ny hyresgäst i Mälarhuset. Bild: Corem

Corem hyr ut till Lantmäteriet i Västerås

Uthyrning Corem har tecknat ett sexårigt avtal med Lantmäteriet avseende uthyrning om 448 kvadratmeter i Mälarhuset i Gustavsvik. Inflyttning är planerad till första kvartalet 2024.
Publicerad den 13 April 2023

Lantmäteriet blir den femte hyresgästen som flyttar till Mälarhuset, som ställts om för att inhysa flera hyresgäster. Gustavsvik är ett område som utvecklas med inriktning på friskvård, hälsa och hållbarhet. I samma byggnad öppnade vid årsskiftet en stor friskvårdsanläggning och Corem utför omfattande projekt för att lyfta och modernisera utemiljön. På fastigheten produceras el från egen solcellsanläggning och inom kort utökas möjligheten för elbilsladdning.
– Vi är mycket glada över att Lantmäteriet väljer att sitta hos oss i Mälarhuset. Vi har jobbat tillsammans med Lantmäteriet en längre tid för att hitta den bästa lösningen för deras verksamhet, berättar Sandra Rudeflod, kommersiell fastighetsförvaltare på Corem i Västerås.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Corem Property Group på Branschguiden

Corem har sedan starten 2007 förvärvat, förvaltat och förädlat kommersiella fastigheter i Sverige och Danmark. Vi har ett långsiktigt perspektiv i allt vi gör och förvaltar fastigheterna med egen personal med målet att vara en riktigt bra affärspartner, med närhet till våra hyresgäster.

Genom 2021 års förvärv av Klövern kompletterades Corems bestånd av fastigheter för citynära logistik med Klöverns bredare fastighetsbestånd med tonvikt på kontor. Tillsammans är vi nu ett av Nordens ledande fastighetsbolag, med ett brett utbud av kommersiella lokaler och fortsatt foku...

Läs mer om Corem Property Group på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Pilotprojektets slutsats: Si och så med byggaktörsdrivna detaljplaner

Bygg/Arkitektur Stadsbyggnadsnämnden har i budget för 2020 och 2023 fått i uppdrag av kommunfullmäktige att pröva och utvärdera så kallade byggaktörsdrivna planprocesser. Slutsatserna har nu presenterats i ett utlåtande av stadsbyggnadskontoret, och man kan konstatera att det är högt och lågt i fynden från de tre pilotprojekten som staden använt sig av. Fastighetssverige berättar mer.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige