Image
Convendum hyr ett helt hus på Odenplan.
Convendum hyr ett helt hus på Odenplan. Bild: Savills

Convendum hyr ett eget hus på Odenplan

Uthyrning Fastighetsägaren Adlern Nedo Fastighets AB har med Savills som rådgivare tecknat ett avtal med Convendum som hyr ett eget hus om 3 680 kvadratmeter på Odenplan.
Publicerad den 26 Februari 2021

Husets totala yta inkluderar även de två nya våningsplanen som ska påbyggas. Ytan är fördelad på sju plan med en stor välkomnande entré från gatan och på plan sex och sju finns stora härliga terrasser.

I samma fastighet finns även bland annat Åhléns och SEB.

– Fastigheten, som ligger i korsningen Odengatan/Vegatan, har ett fantastiskt läge med en uppsjö av restauranger, butiker och kommunikationer precis utanför dörren. Vi tror och hoppas att läget kommer passa Convendum utmärkt, dessutom får de en egen husdel som kommer totalrenoveras efter deras önskemål, säger Jessica Gräsberg, Head of Agency på Savills.

– Vi är väldigt glada över vår fortsatta expansion i Stockholms innerstad där efterfrågan är hög på vårt erbjudande. Vi ser Odenplan som ett strategiskt läge med tanke på den knutpunkt det är vad gäller kommunikationer. I huset kommer vi erbjuda en fullservicelösning för både mindre och större kontor, med bland annat ett publikt café i gatuplan och en stor sober lounge på en våning upp för medlemmar och konferensgäster. Vi har noga följt utvecklingen kring Odenplan och kan konstatera att det är ett läge att räkna med de kommande åren, säger Håkan Jeppsson, vd på Convendum.

- Andreas Lithander
andreas@fastighetssverige.se

Ämnen

Savills Sweden AB på Branschguiden

Savills är en av världens ledande fastighetsrådgivare med 39 000 anställda och över 600 kontor i 70 länder runt om i världen. I Sverige tillhandahåller Savills bred expertis till både lokala och internationella kunder. Vi erbjuder rådgivning inom fastighetstransaktioner, värdering, analys, uthyrning, hyresgästrådgivning, fastighetsförvaltning, fastighetsservice samt projekt.

Läs mer på savills.se

Läs mer om Savills Sweden AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige