Image

Concent och NCC bygger 150 bostäder i Norrköping

Bygg/Arkitektur Concent har tecknat ett samverkansavtal med NCC om byggnation (fas 1) av 150 bostäder i Norrköping. Projektet har en totalyta om cirka 12 000 kvadratmeter BTA och byggstart är beräknat till 2017.
Publicerad den 13 September 2016
150 bostäder ska byggas i Norrköping. Bild: Concent
150 bostäder ska byggas i Norrköping.

Concent planerar för ett nytt bostadskvarter, i direkt anslutning till den nya spårvägen, i stadsdelen Söderport, strax söder om centrala Norrköping. I projekt Söderport har Concent, tecknat ett avtal med NCC om att bygga 150 bostäder.

– Concent är en helt ny kund för NCC och en intressant aktör på bostadsmarknaden. Vi är glada och stolta över att de valt oss och hoppas på ett långt och gott samarbete, säger Marcus Sandlund, affärschef på NCC Construction i Östergötland.

Concent och NCC:s gemensamma målsättning är att denna samverkan ska resultera i fas 2, som är i ett fortsatt samarbete och som ska mynna ut i ett totalentreprenadkontrakt.

– Det känns tryggt att samarbeta med en etablerad aktör som NCC när vi går mot byggstart av projektet. Tack vare deras starka närvaro i Östergötland ser jag goda förutsättningar för fortsatt samarbete framöver, säger Michel Fatehnia, produktionschef på Concent.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Ishockeyikonen: "Padeln är överetablerad – det drabbar alla"

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping HV71:s meste, och kanske bäste, spelare genom tiderna har likt många andra profiler gett sig in i padelindustrin. För Fastighetssverige berättar Johan Davidsson om varför han tror att hans Padelcenter kommer klara sig och hur aktörerna behöver tänka för att hitta lönsamhet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige