Image
Colliers har rekryterat Ani Chirilas till affärsområdet Valuation.
Colliers har rekryterat Ani Chirilas till affärsområdet Valuation. Bild: Colliers

Colliers växer inom värdering

Karriär För att möta den ökade efterfrågan på marknaden utökar Colliers sitt team inom fastighetsvärdering och rekryterar Ani Chirilas till rollen som fastighetsvärderare med placering i Stockholm.
Publicerad den 5 Oktober 2021

Ani Chirilas är MRICS-auktoriserad fastighetsvärderare och kommer närmast från en roll som Kundansvarig fastighetsvärderare/förvaltare på Fastighetsägarna Service Stockholm. Hon har dessförinnan arbetat som fastighetsvärderare på JLL i Stockholm, då främst med internationella kunder och bolag, samt på Realtech Services i Rumänien, ett bolag hon var med och startade och utvecklade.

Caj Virta, Head of Valuation Colliers:
– Vi hälsar Ani varmt välkommen till teamet och till Colliers. Hennes bakgrund och erfarenhet av internationella kunder och bolag är en stark tillgång för oss, inte minst i det samarbete vi har med Colliers Valuation inom EMEA-regionen.

Ani Chirilas, Fastighetvärderare Colliers:
– Jag ser fram emot att bli en del av Colliers, ett företag som har sunda värderingar och en genomtänkt strategi. Jag hoppas att min kunskap och erfarenhet, tillsammans med kundens bästa i fokus, kommer leda till fortsatt utveckling, vilket i sin tur kan leda till såväl ökad tillväxt samt lönsamhet.

– Colliers Sverige är inne i en stark tillväxtfas och vi ser en ökad efterfrågan på våra värderingstjänster, inte minst från våra internationella kunder och det är därför mycket glädjande att vi kan förstärka vårt värderingsteam med en så kompetent och erfaren medarbetare som Ani Chirilas, säger Daniel Gorosch, vd Colliers Sverige.

- Andreas Lithander
andreas@fastighetssverige.se

Ämnen

Colliers International Sweden AB på Branschguiden

Colliers är ett ledande företag inom global fastighetsrådgivning präglat av entreprenörsanda.
Vårt svenska team består av ett 40-tal experter som arbetar med att öka lönsamheten för investerare, fastighetsägare, byggherrar och hyresgäster. Genom vår goda expertis och höga servicenivå skapar vi effektiva lösningar som hjälper våra kunder att uppnå framgång snabbare.

Colliers experter erbjuder kvalificerad kunskap inom Capital Markets, Leasing, Corporate Solutions samt Valuation. Med kontor i både Stockholm och Göteborg samt ett starkt nordiskt samarbete ser vi till at...

Läs mer om Colliers International Sweden AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

P-G Persson: "Det kommer bli ett förvärv där i år"

Bolag P-G Persson är nu inne på sitt fjortonde år som börs-vd för Platzer Fastigheter och är utan tvekan en av de tongivande branschprofilerna som är med och bygger staden Göteborg. Här berättar han mer om varför bolaget aldrig breddat sig utanför Göteborgsområdet, hur kontorssituationen i staden kommer påverkas med alla nyetableringar som är på gång och ett förvärv som han garanterar kommer bli av under 2022.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY