Image
Kristoffer Björnfot Nyman.
Kristoffer Björnfot Nyman. Bild: Colliers

Colliers utökar inom Capital Markets

Bolag Colliers har rekryterat Kristoffer Björnfot Nyman som Associate Director till affärsområdet Capital Markets med placering i Stockholm.
Publicerad den 15 April 2021

Kristoffer Björnfot Nyman har varit verksam i fastighetsbranschen sedan 2007 och kommer nu senast från Svefa där han arbetat som Projektledare för transaktioner. Innan dess arbetade han som Director på CBRE och har dessutom varit såväl affärsutvecklare som transaktionsansvarig på ägarsidan.
– Med Kristoffer ombord får vi ytterligare energitillskott på kontoret i Stockholm. Vi ser en växande marknad inom Capital Markets och behovet av våra tjänster ökar, trots pågående pandemi, säger Joachim Svedberg, Partner & Acting Head of Capital Markets.
– Jag ser fram emot att bli en del av Colliers och att få bidra med min energi, mitt nätverk och mina försäljningserfarenheter, säger Kristoffer Björnfot Nyman, Associate Director Capital Markets

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Colliers International Sweden AB på Branschguiden

Colliers är ett ledande företag inom global fastighetsrådgivning präglat av entreprenörsanda.
Vårt svenska team består av ett 40-tal experter som arbetar med att öka lönsamheten för investerare, fastighetsägare, byggherrar och hyresgäster. Genom vår goda expertis och höga servicenivå skapar vi effektiva lösningar som hjälper våra kunder att uppnå framgång snabbare.

Colliers experter erbjuder kvalificerad kunskap inom Capital Markets, Leasing, Corporate Solutions samt Valuation. Med kontor i både Stockholm och Göteborg samt ett starkt nordiskt samarbete ser vi till at...

Läs mer om Colliers International Sweden AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

P-G Persson: "Det kommer bli ett förvärv där i år"

Bolag P-G Persson är nu inne på sitt fjortonde år som börs-vd för Platzer Fastigheter och är utan tvekan en av de tongivande branschprofilerna som är med och bygger staden Göteborg. Här berättar han mer om varför bolaget aldrig breddat sig utanför Göteborgsområdet, hur kontorssituationen i staden kommer påverkas med alla nyetableringar som är på gång och ett förvärv som han garanterar kommer bli av under 2022.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY