Image
Victoria Kjellström anställs som analytiker på Colliers.
Victoria Kjellström anställs som analytiker på Colliers. Bild: Colliers

Colliers utökar inom Capital Markets

Bolag Colliers har rekryterat Victoria Kjellström som analytiker till affärsområdet Capital Markets med placering i Stockholm.
Publicerad den 4 Mars 2021

Victoria Kjellström har studerat Fastighet och Finans på KTH och tog examen i höstas med en master från Kent Business School i England.
– Det är glädjande att fylla på teamet med nyexaminerade duktiga medarbetare som söker sig till varumärket Colliers, säger Joachim Svedberg, Partner & Acting Head of Capital Markets på Colliers
– Det är jättekul att vara en del av Colliers och jag ser fram emot att växa och utvecklas hos en ledande och entreprenörsdriven aktör och att lära från teamets expertis, säger Victoria Kjellström.

Colliers team inom Capital Markets består i dag av tio medarbetare med gedigen erfarenhet inom både köp- och säljrådgivning.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Colliers International Sweden AB på Branschguiden

Colliers är ett ledande företag inom global fastighetsrådgivning präglat av entreprenörsanda.
Vårt svenska team består av ett 40-tal experter som arbetar med att öka lönsamheten för investerare, fastighetsägare, byggherrar och hyresgäster. Genom vår goda expertis och höga servicenivå skapar vi effektiva lösningar som hjälper våra kunder att uppnå framgång snabbare.

Colliers experter erbjuder kvalificerad kunskap inom Capital Markets, Leasing, Corporate Solutions samt Valuation. Med kontor i både Stockholm och Göteborg samt ett starkt nordiskt samarbete ser vi till at...

Läs mer om Colliers International Sweden AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Här vill Niam växa i Norge

Bolag Niam har adderat ytterligare en marknad till sin norska portfölj. Torstein Bomann-Larsen, Associate Director Transactions Norway på Niam, berättar för Fastighetssverige hur man ser på Bergenmarknaden, den nya investeringen samt var i Norge de letar efter nya investeringar.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY