Image
Foodoras dagligvarubutiker blir allt fler.
Foodoras dagligvarubutiker blir allt fler. Bild: Foodora

Colliers tar Foodora Market till Göteborg och Uppsala

Handel Colliers Leasing har agerat rådgivare åt Foodora Market vid två etableringar, en i Göteborg och en i Uppsala.
Publicerad den 3 Juni 2021

I Uppsala har Foodora Market tecknat ett femårigt avtal på en yta om 500 kvadratmeter fördelat på kontor och lager. Adressen är Sofielundsgatan 5-7 och fastighetsägare är Setune Fastigheter. I Göteborg flyttar Foodora in i centralt belägna lokaler i Sätila Holdings fastighet på Ekelundsgatan 4.

Pia Carolusson, Director Leasing:
– Genom ett starkt samarbete internt kunde vi effektivt och snabbt presentera två lokaler på två orter för Foodora Market, som stämde väl in på deras kravspecifikation. Vid denna typ av etableringar är det en stor tillgång för oss att vi finns representerade i både Stockholm och Göteborg och har ett väl upparbetat kontaktnät med fastighetsägare på många orter i landet.

Peter Eklund, Head of Operations Foodora Sverige:
– Vi är ett bolag som arbetar i ett väldigt snabbt tempo och lanseringar av nya butiker sker just nu i rasande fart. Våra etableringar av Foodora Markets har gått smidigt då Colliers förstod våra behov men också strategin, som dessa helt nya butiker i sitt slag har.

Läs mer om Foodoras expansiva planer här.

- Victor Friberg
victor@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Colliers International Sweden AB på Branschguiden

Colliers är ett ledande företag inom global fastighetsrådgivning präglat av entreprenörsanda.
Vårt svenska team består av ett 40-tal experter som arbetar med att öka lönsamheten för investerare, fastighetsägare, byggherrar och hyresgäster. Genom vår goda expertis och höga servicenivå skapar vi effektiva lösningar som hjälper våra kunder att uppnå framgång snabbare.

Colliers experter erbjuder kvalificerad kunskap inom Capital Markets, Leasing, Corporate Solutions samt Valuation. Med kontor i både Stockholm och Göteborg samt ett starkt nordiskt samarbete ser vi till at...

Läs mer om Colliers International Sweden AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Savills IM stärker teamet – rekryterar från Blackrock: "Fantastisk möjlighet"

Bolag Savills IM fortsätter stärka sitt team. Den gången är det Johan Bark som ansluter från Blackrock och tar rollen Head of Client Capital, Nordics. Han berättar för Fastighetssverige vad som lockade med rollen och vad han hoppas åstadkomma, vad han tar med sig från Blackrock och var han ser Savills IM i Norden framöver.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY