Image
Susanna Gunnå.
Susanna Gunnå. Bild: Colliers

Colliers stärker upp inom Capital Markets

Bolag Colliers har rekryterat Susanna Gunnå som Associate Director till Capital Markets i Stockholm.
Publicerad den 26 Augusti 2020

Susanna Gunnå har tio års erfarenhet av kommersiella fastigheter; de senaste åren genom eget bolag och dessförinnan arbetade hon hos Nordier Property Advisors. Hon tillträder tjänsten den 1 september.
– Det är glädjande att vi lyckats rekrytera Sanna till vårt team i Stockholm. Förfrågan på våra tjänster har ökat i takt med att omvärlden kvicknar till efter Covid-19-utbrottet och Sanna blir ett välkommet tillskott. Vi avser att tillföra båda teamen i Stockholm och Göteborg med ytterligare nya erfarna medarbetare under hösten, säger Joachim Svedberg, Acting Head of Capital Markets på Colliers.
– Jag ser mycket fram emot att ansluta till Colliers och där kunna bidra med min erfarenhet. Det är lockande med ett stort internationellt bolag med ett starkt svenskt team som verkligen är engagerade, snabbfotade och har en hög grad av professionalitet, säger Susanna Gunnå.

Colliers team inom Capital Markets består i dag av tolv medarbetare.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Colliers International Sweden AB på Branschguiden

Colliers är ett ledande företag inom global fastighetsrådgivning präglat av entreprenörsanda.
Vårt svenska team består av ett 40-tal experter som arbetar med att öka lönsamheten för investerare, fastighetsägare, byggherrar och hyresgäster. Genom vår goda expertis och höga servicenivå skapar vi effektiva lösningar som hjälper våra kunder att uppnå framgång snabbare.

Colliers experter erbjuder kvalificerad kunskap inom Capital Markets, Leasing, Corporate Solutions samt Valuation. Med kontor i både Stockholm och Göteborg samt ett starkt nordiskt samarbete ser vi till at...

Läs mer om Colliers International Sweden AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

P-G Persson: "Det kommer bli ett förvärv där i år"

Bolag P-G Persson är nu inne på sitt fjortonde år som börs-vd för Platzer Fastigheter och är utan tvekan en av de tongivande branschprofilerna som är med och bygger staden Göteborg. Här berättar han mer om varför bolaget aldrig breddat sig utanför Göteborgsområdet, hur kontorssituationen i staden kommer påverkas med alla nyetableringar som är på gång och ett förvärv som han garanterar kommer bli av under 2022.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY