Image

Colliers rekryterar från GE

Karriär Colliers förstärker sin tenant rep-avdelning med en projektledare som närmast kommer från GE Capital Real Estate.
Publicerad den 27 April 2011
Bild: Colliers

Colliers rekryterar Magnus Jenninger som projektledare inom tenant representation.

Jenninger börjar på Colliers i juni.

Han kommer närmast från GE Capital Real Estate, där han de senaste åren har arbetat med uthyrning och projektuthyrning.

Han har tidigare arbetat bland annat på Brostaden.

- För Colliers är detta ytterligare en bra rekrytering som förstärker affärsområdet tenant representation som har mycket uppdrag igång. Inom en snar framtid har vi även ytterligare stora uppdrag på väg in via vårt internationella nätverk inom Colliers. Tenant rep är ett växande affärsområde för Colliers generellt och
det är roligt att få in nya medarbetare för att ännu bättre hantera pågående uppdrag samt intag av nya, säger Colliers vd Dan Törnsten.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Colliers International Sweden AB på Branschguiden

Colliers är ett ledande företag inom global fastighetsrådgivning präglat av entreprenörsanda.
Vårt svenska team består av ett 40-tal experter som arbetar med att öka lönsamheten för investerare, fastighetsägare, byggherrar och hyresgäster. Genom vår goda expertis och höga servicenivå skapar vi effektiva lösningar som hjälper våra kunder att uppnå framgång snabbare.

Colliers experter erbjuder kvalificerad kunskap inom Capital Markets, Leasing, Corporate Solutions samt Valuation. Med kontor i både Stockholm och Göteborg samt ett starkt nordiskt samarbete ser vi till at...

Läs mer om Colliers International Sweden AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

P-G Persson: "Det kommer bli ett förvärv där i år"

Bolag P-G Persson är nu inne på sitt fjortonde år som börs-vd för Platzer Fastigheter och är utan tvekan en av de tongivande branschprofilerna som är med och bygger staden Göteborg. Här berättar han mer om varför bolaget aldrig breddat sig utanför Göteborgsområdet, hur kontorssituationen i staden kommer påverkas med alla nyetableringar som är på gång och ett förvärv som han garanterar kommer bli av under 2022.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY