Image
Daniella Bäckman.
Daniella Bäckman. Bild: Colliers

Colliers rekryterar från Balder

Karriär Colliers har rekryterat Daneilla Bäckman som associate till affärsområdet Corporate Solutions. Hon kommer närmast från Balder.
Publicerad den 21 Januari 2021

Daniella Bäckman har studerat fastighet och finans samt entreprenörskap och innovationsledning på KTH och kommer nu senast från Balder där hon arbetat som asset manager.

Anders Thor Boutelje, head of Corporate Solutions:
– Vi välkomnar Daniella till Colliers och Corporate Solutions och ser fram emot att utvecklas tillsammans. Kontorsmarknaden står inför en stor omställning där vi ser att framtidens kontor och arbetsplatser kommer att utformas annorlunda. Detta gör att vi ser ett behov av att stärka upp inom Corporate Solutions för att bemöta efterfrågan av våra tjänster.

Daniella Bäckman:
– Jag ser fram emot att få vara en del av Colliers Corporate Solutions-team. Med en innovativ approach vill jag vara med och möta marknadens framtida behov.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Colliers International Sweden AB på Branschguiden

Colliers är ett ledande företag inom global fastighetsrådgivning präglat av entreprenörsanda.
Vårt svenska team består av ett 40-tal experter som arbetar med att öka lönsamheten för investerare, fastighetsägare, byggherrar och hyresgäster. Genom vår goda expertis och höga servicenivå skapar vi effektiva lösningar som hjälper våra kunder att uppnå framgång snabbare.

Colliers experter erbjuder kvalificerad kunskap inom Capital Markets, Leasing, Corporate Solutions samt Valuation. Med kontor i både Stockholm och Göteborg samt ett starkt nordiskt samarbete ser vi till at...

Läs mer om Colliers International Sweden AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Här vill Niam växa i Norge

Bolag Niam har adderat ytterligare en marknad till sin norska portfölj. Torstein Bomann-Larsen, Associate Director Transactions Norway på Niam, berättar för Fastighetssverige hur man ser på Bergenmarknaden, den nya investeringen samt var i Norge de letar efter nya investeringar.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY