Image
Jonas Bodwall.
Jonas Bodwall. Bild: Colliers

Colliers rekryterar från Balder

Karriär Colliers har rekryterat Jonas Bodwall som associate director till affärsområdet Leasing med placering i Göteborg.
Publicerad den 11 September 2020

Jonas Bodwall har studerat fastighetsföretagande vid Malmö Universitet och kommer nu senast från Balder där han arbetat som uthyrare inom deras kommersiella bestånd.

Mikael Wallner, Head of Leasing and Industrial & Logistics:
– Det är med stor glädje som vi välkomnar Jonas till Colliers. Med sin erfarenhet, sitt breda kontaktnät och sin förmåga att hantera såväl enkla som mycket komplexa affärer är han ett viktigt tillskott till Colliers fortsatta utveckling i Västsverige.

Jonas Bodwall:
– Jag är oerhört motiverad att representera Colliers och ansluta till leasingteamet för att tillsammans med dem leverera kvalificerad uthyrningsrådgivning.

Colliers team inom Leasing består nu av nio medarbetare som arbetar med rådgivning inom segmenten kontor, retail, industri och logistik.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Colliers International Sweden AB på Branschguiden

Colliers är ett ledande företag inom global fastighetsrådgivning präglat av entreprenörsanda.
Vårt svenska team består av ett 40-tal experter som arbetar med att öka lönsamheten för investerare, fastighetsägare, byggherrar och hyresgäster. Genom vår goda expertis och höga servicenivå skapar vi effektiva lösningar som hjälper våra kunder att uppnå framgång snabbare.

Colliers experter erbjuder kvalificerad kunskap inom Capital Markets, Leasing, Corporate Solutions samt Valuation. Med kontor i både Stockholm och Göteborg samt ett starkt nordiskt samarbete ser vi till at...

Läs mer om Colliers International Sweden AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

P-G Persson: "Det kommer bli ett förvärv där i år"

Bolag P-G Persson är nu inne på sitt fjortonde år som börs-vd för Platzer Fastigheter och är utan tvekan en av de tongivande branschprofilerna som är med och bygger staden Göteborg. Här berättar han mer om varför bolaget aldrig breddat sig utanför Göteborgsområdet, hur kontorssituationen i staden kommer påverkas med alla nyetableringar som är på gång och ett förvärv som han garanterar kommer bli av under 2022.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY