Image
Monika Andersson, Director, Corporate Solutions på Colliers.
Monika Andersson, Director, Corporate Solutions på Colliers. Bild: Colliers

Colliers rekryterar Director till affärsområdet Corporate Solutions

Karriär Colliers har rekryterat Monika Andersson som Director till affärsområdet Corporate Solutions, med placering i Stockholm.
Publicerad den 14 Januari 2021

Monika Andersson har lång och gedigen erfarenhet från fastighetsbranschen, nu senast som fastigshetschef på Accenture där hon ansvarat för bolagets 30 kontor i Norden och Baltikum.

Anders Thor Boutelje, Head of Corporate Solutions:
– Vi är väldigt glada över att Monika ansluter till Colliers och Corporate Solutions. Hennes kompetens och gedigna erfarenhet inom fastigheter är en stor tillgång för teamet.

Monika Andersson:
– Jag ser mycket fram emot att arbeta på Colliers inom Corporate Solutions. Det är en fantastisk möjlighet att fortsätta jobba med fastigheter och driva fram nya och bättre kontorslösningar för kunder och partners. Allt detta i en spännande miljö, tillsammans med nya kollegor och kunder.

Colliers Corporate Solutions-team levererar skräddarsydda fastighetstjänster för hyresgäster som vill ha en professionell företrädare i fastighetsrelaterade frågor. Utöver Corporate Solutions erbjuder Colliers fastighetsrådgivning inom Capital Markets, Leasing samt Valuation.

- Andreas Lithander
andreas@fastighetssverige.se

Ämnen

Colliers International Sweden AB på Branschguiden

Colliers är ett ledande företag inom global fastighetsrådgivning präglat av entreprenörsanda.
Vårt svenska team består av ett 40-tal experter som arbetar med att öka lönsamheten för investerare, fastighetsägare, byggherrar och hyresgäster. Genom vår goda expertis och höga servicenivå skapar vi effektiva lösningar som hjälper våra kunder att uppnå framgång snabbare.

Colliers experter erbjuder kvalificerad kunskap inom Capital Markets, Leasing, Corporate Solutions samt Valuation. Med kontor i både Stockholm och Göteborg samt ett starkt nordiskt samarbete ser vi till at...

Läs mer om Colliers International Sweden AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Finanschefens nya liv: "Försöker leva våra drömmar"

Karriär Efter 25 år valde finanschefen Åsa Lind att lämna Fabege för att istället ägna sig åt den lilla gården i Sörmland på heltid. "Jag har alltid varit intresserad av hållbarhetsfrågor – nu är det verkligen hållbarhet i praktiken."

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY