Image

Colliers fyller upp i Göteborg

Karriär Colliers blev av med stora delar av sitt Göteborgskontor förra året. Att Gunnel Lundegren blir ny kontorschef har varit klart ett tag. Nu har ytterligare personer anställts i Göteborg. Colliers har också förstärkt i Stockholm och Malmö.
Publicerad den 14 Januari 2011

Gunnel Lundegren tillträder sin tjänst som ny kontorschef i Göteborg om några veckor.

Ytterligare två personer har anställts i Göteborg:

# Agneta Frigård, som kommer från Newsec har sedan början av året arbetat som uthyrare för kontor.

# Fredrik Carlsson, som är logistiker, och kommer från DHL, blir projektledare inom affärsområdet Industri & logistik. Han börjar i februari.

Två personer har även anställts i Malmö:

# Maria Neldeborn, närmast från Riksbyggen, har påbörjat en tjänst som marknadsassistent.

# Emelie Strömblad började som uthyrare i november.

I Stockholm förstärks Industri & logistik med Maria Palmén, som blir projektledare under våren. Hon kommer närmast från Brostaden.

- Det känns roligt att vi har lyckats så bra med våra nya rekryteringar som hjälper oss i våra ambitioner att stärka Colliers ytterligare för att bli ett starkt och stabilt företag. Vi jobbar aktivt med både personal och varumärke för att på ett tydligare sätt kunna möta våra kunders förväntningar och behov, säger Dan Törnsten, vd för Colliers International i Sverige.

Ämnen

Colliers International Sweden AB på Branschguiden

Colliers är ett ledande företag inom global fastighetsrådgivning präglat av entreprenörsanda.
Vårt svenska team består av ett 40-tal experter som arbetar med att öka lönsamheten för investerare, fastighetsägare, byggherrar och hyresgäster. Genom vår goda expertis och höga servicenivå skapar vi effektiva lösningar som hjälper våra kunder att uppnå framgång snabbare.

Colliers experter erbjuder kvalificerad kunskap inom Capital Markets, Leasing, Corporate Solutions samt Valuation. Med kontor i både Stockholm och Göteborg samt ett starkt nordiskt samarbete ser vi till at...

Läs mer om Colliers International Sweden AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

P-G Persson: "Det kommer bli ett förvärv där i år"

Bolag P-G Persson är nu inne på sitt fjortonde år som börs-vd för Platzer Fastigheter och är utan tvekan en av de tongivande branschprofilerna som är med och bygger staden Göteborg. Här berättar han mer om varför bolaget aldrig breddat sig utanför Göteborgsområdet, hur kontorssituationen i staden kommer påverkas med alla nyetableringar som är på gång och ett förvärv som han garanterar kommer bli av under 2022.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY