Image

Colliers flyttar sitt Stockholmskontor

Uthyrning Colliers flyttar sitt Stockholmskontor till Linnégatan 2. Humlegården blir Colliers nya hyresvärd.
Publicerad den 6 Juli 2015
Annons
Image
Colliers nya kontor ligger intill Humlegården. Bild: Colliers
Colliers nya kontor ligger intill Humlegården. Dan Törnsten. Bild: Colliers International
Dan Törnsten.

Colliers sina nuvarande lokaler på Ringvägen 100 och flyttar in på Linnégatan i början av augusti. De nya lokalerna anpassas under sommaren och erbjuder större kontorsyta och ett mer strategiskt läge.

Dan Törnsten, vd på Colliers International säger:
- Vi behöver mer plats och valet föll på Humlegården Fastigheters lokaler på Linnégatan 2. Där får vi ett optimalt läge för vår verksamhet och kan dessutom erbjuda våra anställda ljusa moderna lokaler och en fantastisk miljö med utsikt över Humlegården. Fastigheten uppfyller våra behov och önskemål både lägesmässigt och med sin upprustade miljö, som vi ser fram emot att ta del av direkt efter semestern.

Colliers International har cirka 30 anställda i Sverige och har även kontor i Göteborg där man sitter centralt i Hufvudstadens lokaler vid Nordstan mittemot Centralstationen.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Colliers International Sweden AB på Branschguiden

Colliers är ett ledande företag inom global fastighetsrådgivning präglat av entreprenörsanda.
Vårt svenska team består av ett 40-tal experter som arbetar med att öka lönsamheten för investerare, fastighetsägare, byggherrar och hyresgäster. Genom vår goda expertis och höga servicenivå skapar vi effektiva lösningar som hjälper våra kunder att uppnå framgång snabbare.

Colliers experter erbjuder kvalificerad kunskap inom Capital Markets, Leasing, Corporate Solutions samt Valuation. Med kontor i både Stockholm och Göteborg samt ett starkt nordiskt samarbete ser vi till at...

Läs mer om Colliers International Sweden AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

P-G Persson: "Det kommer bli ett förvärv där i år"

Bolag P-G Persson är nu inne på sitt fjortonde år som börs-vd för Platzer Fastigheter och är utan tvekan en av de tongivande branschprofilerna som är med och bygger staden Göteborg. Här berättar han mer om varför bolaget aldrig breddat sig utanför Göteborgsområdet, hur kontorssituationen i staden kommer påverkas med alla nyetableringar som är på gång och ett förvärv som han garanterar kommer bli av under 2022.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY