Image
Colliers flyttar den 1 augusti till Convendum på Kungsgatan.
Colliers flyttar den 1 augusti till Convendum på Kungsgatan. Bild: Convendum

Colliers flyttar sitt huvudkontor till Convendum

Uthyrning Colliers flyttar den 1 augusti sitt huvudkontor till Convendum på Kungsgatan 9 i Stockholm.
Publicerad den 12 April 2022

I Colliers nylanserade kontorsrapport "The office is dead, long live the office!" konstaterades att mycket i våra arbetsmönster förändrats efter två år av hemarbete och digitala lösningar. Det kommer att finnas en betydligt större variation hur medarbetarna vill arbeta i framtiden; om det är hemifrån, på kontoret eller flexibelt. Framtidens kontor behöver förhålla sig till hur företagets medarbetare, kunder samt leverantörer arbetar för att fungera så bra som möjligt. Kontoret behöver vara flexibelt i sin utformning och dessutom underlätta möten och samarbeten.

Nu har Colliers själva valt att "leva som de lär" och flyttar den 1 augusti in i Convendums nya flaggskepp på Kungsgatan 9 i Stockholm.

Daniel Gorosch, vd Colliers:
– I vår kontorsrapport har vi identifierat ett antal trender som framtidens kontor bör ta hänsyn till och vi ser att vårt nya kontor hos Convendum passar utmärkt för våra behov där får vi ett toppmodernt och funktionellt kontor samt en miljö som fullt ut stödjer våra värdeord och som ger oss den flexibilitet vi behöver för vår fortsatta tillväxtresa. Vi ser verkligen fram emot att etablera vårt svenska huvudkontor i en stimulerande och professionell miljö som uppmuntrar till samarbete inom och mellan våra olika affärsområden och som dessutom erbjuder naturliga tillfällen att skapa nya kontakter. Att få tillgång till Convendums stora serviceutbud säkerställer att vi som arbetsgivare kan erbjuda våra medarbetare det bästa som marknaden har att erbjuda.

– Det är med glädje vi välkomnar Colliers till Convendum och vårt flaggskepp på Kungsgatan 9. Vi känner oss hedrade över att Colliers som är ett stort globalt rådgivningsföretag har valt Convendum till sitt svenska huvudkontor, vilket bekräftar att vårt erbjudande håller hög klass, säger Håkan Jeppsson vd på Convendum.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Colliers Sverige på Branschguiden

Colliers är ett ledande företag inom global fastighetsrådgivning präglat av entreprenörsanda.
Vårt svenska team består av ett 60-tal experter och genom vår goda expertis och höga servicenivå skapar vi effektiva lösningar som hjälper våra kunder att uppnå framgång snabbare.

Colliers experter erbjuder kvalificerad kunskap inom Capital Markets, Debt Advisory, Leasing, Tenant Representation & Enterprise Clients, Workplace Advisory & Project Management samt Valuation. Med kontor i både Stockholm och Göteborg samt ett starkt nordiskt samarbete ser vi till att våra kunder får p...

Läs mer om Colliers Sverige på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Så ska Södra Änggården förvandlas från industriområde till bostadsområde

Bygg/Arkitektur Södra Änggården är en ny, stor stadsdel i Göteborg som utvecklas just nu. Sex olika byggaktörer är involverade i projektet, ett projekt som hålls ihop av Development Partner. För vd Marcus Jonsson, som varit involverad sedan 2017, har det varit en resa genom pandemi, lågkonjunktur och byggkris.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige