Image

Colliers får uppdrag av DHL

Uthyrning Colliers International har fått i uppdrag av DHL Excel Supply Chain att förmedla lagerytor i DHL:s kommande lagerbyggnation i Mälardalen, Eskilstuna logistikpark.
Publicerad den 30 September 2015
Annons
Image

Lagerytorna som kommer att finnas till uthyrning är 10 000 - 25 000 kvadratmeter.

Hela fastigheten kommer att bli cirka 55 000 kvadratmeter och kommer att erbjuda spårhall för transport via järnväg samt närhet till Eskilstuna flygplats. Marken är förberedd och klar för byggnation, vilket gör att det blir en snabb process från kontrakt till inflyttning i en ny, modern och effektiv lagerbyggnad.

Christoffer Bladh Nord, projektledare på Colliers säger:
- Det finns stora möjligheter att bli kund åt DHL genom en 3PL lösning eller att bli hyresgäst och ta del av allt som detta lager kommer att kunna erbjuda. Det finns dessutom en infrastruktur för logistik i området som är attraktiv för många aktörer.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Colliers Sverige på Branschguiden

Colliers är ett ledande företag inom global fastighetsrådgivning präglat av entreprenörsanda.
Vårt svenska team består av ett 40-tal experter som arbetar med att öka lönsamheten för investerare, fastighetsägare, byggherrar och hyresgäster. Genom vår goda expertis och höga servicenivå skapar vi effektiva lösningar som hjälper våra kunder att uppnå framgång snabbare.

Colliers experter erbjuder kvalificerad kunskap inom Capital Markets, Leasing, Tenant Representation & Enterprise Clients, Workplace Advisory & Project Management, Research samt Valuation. Med kontor i både...

Läs mer om Colliers Sverige på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Så vill internationella aktören växa på Göteborgs heta logistikmarknad

Bolag Verdion fortsätter växa i Sverige – senast genom en tung investering i Bäckebol i Göteborg. För Fastighetssverige berättar Johan Nihlmark, Head of Business Development Nordics på Verdion, om synen på Göteborg som logistikmarknad och tillväxtambitionerna i staden, nya satsningar på spekulationsutveckling och om hur man ser på 2023.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige