Image

Colliers får uppdrag av DHL

Uthyrning Colliers International har fått i uppdrag av DHL Excel Supply Chain att förmedla lagerytor i DHL:s kommande lagerbyggnation i Mälardalen, Eskilstuna logistikpark.
Publicerad den 30 September 2015
Annons
Image

Lagerytorna som kommer att finnas till uthyrning är 10 000 - 25 000 kvadratmeter.

Hela fastigheten kommer att bli cirka 55 000 kvadratmeter och kommer att erbjuda spårhall för transport via järnväg samt närhet till Eskilstuna flygplats. Marken är förberedd och klar för byggnation, vilket gör att det blir en snabb process från kontrakt till inflyttning i en ny, modern och effektiv lagerbyggnad.

Christoffer Bladh Nord, projektledare på Colliers säger:
- Det finns stora möjligheter att bli kund åt DHL genom en 3PL lösning eller att bli hyresgäst och ta del av allt som detta lager kommer att kunna erbjuda. Det finns dessutom en infrastruktur för logistik i området som är attraktiv för många aktörer.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Colliers International Sweden AB på Branschguiden

Colliers är ett ledande företag inom global fastighetsrådgivning präglat av entreprenörsanda.
Vårt svenska team består av ett 40-tal experter som arbetar med att öka lönsamheten för investerare, fastighetsägare, byggherrar och hyresgäster. Genom vår goda expertis och höga servicenivå skapar vi effektiva lösningar som hjälper våra kunder att uppnå framgång snabbare.

Colliers experter erbjuder kvalificerad kunskap inom Capital Markets, Leasing, Corporate Solutions samt Valuation. Med kontor i både Stockholm och Göteborg samt ett starkt nordiskt samarbete ser vi till at...

Läs mer om Colliers International Sweden AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

P-G Persson: "Det kommer bli ett förvärv där i år"

Bolag P-G Persson är nu inne på sitt fjortonde år som börs-vd för Platzer Fastigheter och är utan tvekan en av de tongivande branschprofilerna som är med och bygger staden Göteborg. Här berättar han mer om varför bolaget aldrig breddat sig utanför Göteborgsområdet, hur kontorssituationen i staden kommer påverkas med alla nyetableringar som är på gång och ett förvärv som han garanterar kommer bli av under 2022.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY