Image

Colliers får stort uppdrag

Bolag Colliers International har tecknat ett globalt samarbetsavtal med Tieto. Avtalet består av fastighetsrelaterade frågor inom transaktioner och hyresadministration.
Publicerad den 24 Februari 2012
Dan Törnsten. Foto: Simon Hellsten. Bild: Colliers International
Dan Törnsten. Foto: Simon Hellsten.

Tieto är ledande inom IT-tjänster i norra Europa och erbjuder specialiserade IT-lösningar och servicekomplement genom en stark teknologisk plattform. Det nya samarbetet kommer att innefatta fastigheter i 28 länder.
- Vi är oerhört glada över att ha fått detta stora uppdrag worldwide. Det är extra roligt att det var ett starkt samarbete inom Colliers som gjorde förslaget så attraktivt, det är något vi jobbar mycket med och ser som en av våra fördelar. Colliers har den önskade globala närvaron men med djup kunskap i varje lokal marknad vilket är just vad Tieto behöver. Vi har sett att det blir allt vanligare att större bolag inser värdet av att samarbeta med konsulter för att sköta sina fastighetsrelaterade frågor, säger Dan Törnsten, vd på Colliers International i Sverige.

Ämnen

Colliers International Sweden AB på Branschguiden

Colliers är ett ledande företag inom global fastighetsrådgivning präglat av entreprenörsanda.
Vårt svenska team består av ett 40-tal experter som arbetar med att öka lönsamheten för investerare, fastighetsägare, byggherrar och hyresgäster. Genom vår goda expertis och höga servicenivå skapar vi effektiva lösningar som hjälper våra kunder att uppnå framgång snabbare.

Colliers experter erbjuder kvalificerad kunskap inom Capital Markets, Leasing, Corporate Solutions samt Valuation. Med kontor i både Stockholm och Göteborg samt ett starkt nordiskt samarbete ser vi till at...

Läs mer om Colliers International Sweden AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

P-G Persson: "Det kommer bli ett förvärv där i år"

Bolag P-G Persson är nu inne på sitt fjortonde år som börs-vd för Platzer Fastigheter och är utan tvekan en av de tongivande branschprofilerna som är med och bygger staden Göteborg. Här berättar han mer om varför bolaget aldrig breddat sig utanför Göteborgsområdet, hur kontorssituationen i staden kommer påverkas med alla nyetableringar som är på gång och ett förvärv som han garanterar kommer bli av under 2022.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY