Image

Colliers får exklusivt uthyrningsuppdrag av Skanska

Bolag Colliers har fått ett exklusivt uthyrningsuppdrag för det första projektet i Skanskas nya lagerkoncept Kubiklager i Orrekulla, Göteborg.
Publicerad den 13 Maj 2014
Skanska bygger lager på spekulation i Orrekulla, Göteborg. Colliers har fått det exklusiva uthyrningsuppdraget. Bild: Skanska
Skanska bygger lager på spekulation i Orrekulla, Göteborg. Colliers har fått det exklusiva uthyrningsuppdraget.

Totalt bygger Skanska cirka 13 000 kvadratmeter på spekulation i Orrekulla. I Kubiklagret erbjuder Skanska ytor från 2 000 kvadratmeter som anpassas precis efter hyresgästens önskemål. Fastigheten ligger i Hisings Kärra i Göteborg med skyltmöjlighet mot E6.

– Vi är mycket glada över att få möjligheten att samarbeta med Skanska. Tillgången på moderna lager- och logistiklokaler är väldigt låg i Göteborgsregionen samtidigt som behovet är väldigt stort varför vi ser detta projekt som mycket positivt för marknaden. Det har byggts ett fåtal moderna liknande lokaler på spekulation och som har blivit uthyrda innan de ens blivit färdiga vilket visar att behovet finns, säger Colliers projektledare Fredrik Jagersjö.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Colliers International Sweden AB på Branschguiden

Colliers är ett ledande företag inom global fastighetsrådgivning präglat av entreprenörsanda.
Vårt svenska team består av ett 40-tal experter som arbetar med att öka lönsamheten för investerare, fastighetsägare, byggherrar och hyresgäster. Genom vår goda expertis och höga servicenivå skapar vi effektiva lösningar som hjälper våra kunder att uppnå framgång snabbare.

Colliers experter erbjuder kvalificerad kunskap inom Capital Markets, Leasing, Corporate Solutions samt Valuation. Med kontor i både Stockholm och Göteborg samt ett starkt nordiskt samarbete ser vi till at...

Läs mer om Colliers International Sweden AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Savills IM stärker teamet – rekryterar från Blackrock: "Fantastisk möjlighet"

Bolag Savills IM fortsätter stärka sitt team. Den gången är det Johan Bark som ansluter från Blackrock och tar rollen Head of Client Capital, Nordics. Han berättar för Fastighetssverige vad som lockade med rollen och vad han hoppas åstadkomma, vad han tar med sig från Blackrock och var han ser Savills IM i Norden framöver.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY