Image

Colliers expert: Danska aktörer väntar på svenska försäljningar

Bolag Över sundet ligger pengarna och väntar på att spenderas på fastigheter, och många lokala investerare i Danmark hoppas att de svenska bolagen som äger fastigheter i Danmark ska börja sälja. Det berättade Colliers Danmarks partner Peter Winther under rådgivarens senaste Nordic Outlook som presenterades tidigare i veckan. Fastighetssverige ger er bilden av den danska fastighetsmarknaden för tillfället.
Publicerad den 5 Juni 2023
- Andreas Lithander
andreas@fastighetssverige.se

Senast från Fastighetssverige Plus

Colliers-toppen: Då vänder fastighetsmarknaden

Bolag Transaktionsmarknaden i Norden är den svagaste på ett decennium och någon särskilt stor ljusning väntar sig inte Colliers under det avslutande kvartalet, även om de väntar sig att det blir det starkaste på året och att ungefär tio miljarder euro ska omsättas fram till årsskiftet. För Fastighetsmarknaden som helhet dröjer det innan återhämtningen är här, först ska börsen och sedan obligationsmarknaden rätta till sig, det berättade Colliers nordiska vd Bård Bjølgerud under bolagets senaste Nordic Outlook-presentation.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige