Image

Colliers anställer och etablerar sig på nytt område

Karriär Colliers utökar sin transaktionsavdelning genom rekryteringen av Mattias Henriks. Samtidigt etablerar man sig på det nya området nyproduktion bostäder.
Publicerad den 30 Mars 2017
Mattias Henriks. Bild: Colliers
Mattias Henriks.

– Colliers har haft en väldigt stark och snabb utveckling på marknaden och är det snabbast växande globala bolaget inom vår bransch. Vi är väldigt angelägna om att ha en organisk tillväxt under kommande år och vi har därför anställt flera nya medarbetare i både Stockholm och Göteborg. På vår avdelning transaktion/ombildning är vi nu väldigt glada att kunna meddela att vi anställt Mattias Henriks som en av våra experter, säger Dan Törnsten, vd för Colliers.

Mattias Henriks har lång erfarenhet i branschen och kommer senast från Öhlin & Fellinger, där han arbetat som projektledare.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Colliers International Sweden AB på Branschguiden

Colliers är ett ledande företag inom global fastighetsrådgivning präglat av entreprenörsanda.
Vårt svenska team består av ett 40-tal experter som arbetar med att öka lönsamheten för investerare, fastighetsägare, byggherrar och hyresgäster. Genom vår goda expertis och höga servicenivå skapar vi effektiva lösningar som hjälper våra kunder att uppnå framgång snabbare.

Colliers experter erbjuder kvalificerad kunskap inom Capital Markets, Leasing, Corporate Solutions samt Valuation. Med kontor i både Stockholm och Göteborg samt ett starkt nordiskt samarbete ser vi till at...

Läs mer om Colliers International Sweden AB på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Doldisen som spräcker miljardvallen

Bolag Stor intervju med Bricknovas grundare och vd Orlando Villacrez om hur bolaget byggts upp från noll till en miljard-pipeline, värderingen i den pågående nyemissionen – och sweet spot-marknaden som möjliggör nybyggda parhus, radhus och villor i bostadsrättsform för under fem miljoner kronor i Storstockholm.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY