Image

Collector och Navet i samarbete

Ekonomi/Finansiering Collector och Navet har tecknat ett samarbetsavtal kring fastighetsfinansiering.
Publicerad den 19 Juni 2013

Navet arbetar med transaktioner, strategisk rådgivning och analys, affärsutveckling och affärssystem, och genom det nya samarbetsavtalet kan man nu ytterligare bistå sina kunder, med fastighetsfinansiering.

- Det föreligger en ökad efterfrågan bland våra fastighetskunder avseende kompletterande finansiering mellan eget kapital och banklån. Collectors upplägg utgör ett väldigt bra komplement för oss i samband med större fastighetstransaktioner på attraktiva marknader, säger Göran Hellström, CEO på Navet.

- Efterfrågan på fastighetsfinansiering har hittills varit stark och vi räknar med en fortsatt god utveckling. Samarbetet med Navet kommer att förstärka den trenden, säger Johan Möller, ansvarig för Collector Fastighetslån.

- Vi har en lång och god relation med Collector och därför är det väldigt naturligt för oss att välja ett utökat samarbete med just dem kring en nisch där deras kunskap och erfarenhet kommer mycket väl till pass, säger Göran Hellström.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige