Image

Codesign rekryterar fem nya medarbetare

Karriär Codesign fortsätter att växa och har på kort tid rekryterat fem nya medarbetare. Nu är man 20 anställda och siktet är inställt på att växa ytterligare.
Publicerad den 23 April 2013
Ulrica O Magnusson. Bild: Per Ranung
Ulrica O Magnusson. Codesign-teamet. Bild: Per Ranung
Codesign-teamet.

– Vi har det senaste halvåret fått in en mängd projekt, både mindre och stora komplexa, vilket är ett angenämt problem som gör oss tvungna att rekrytera nya medarbetare. Det går också i linje med vår tillväxtplan där fortsatt tillökning av arkitekter och projektledare är ett måste för att kunna säkra vår affärsidé: Att få så många människor som möjligt att må så bra som möjligt genom arkitekturen som redskap, säger Peter Ullstad, grundare av Codesign.

De nyanställda är:
* Ulrica O Magnusson, projektledare.
- En av branschens främsta projektledare med erfarenheter från kontors- och lokalutveckling sedan 1996. Hon har bland annat arbetat som senior projektledare inom Arcona Office där hon var delaktig i affärsområdets uppbyggnad och utveckling av deras projektledningssystem. Ulrica O Magnusson har även arbetat på Struktur som projektledare och teamchef. Senast kommer hon från Danderyds Sjukhus där hon hade uppdraget att bygga upp ett ledningssystem. Ulricas O Magnussons erfarenhet inom affärsutveckling, projektledning och försäljning kommer komplettera Codesigns starka team, säger Peter Ullstad.

* Åsa Chand, projektledare.
- Åsa Chand har stora erfarenheter från lokalförändringsprojekt i sin roll som Inredningskoordinator på Struktur där hon arbetade i åtta år. Hon kliver nu in i rollen som projektledare på Codesign och kommer spela en viktig roll som spindeln i nätet, säger Peter Ullstad.

* Johanna Nenander, arkitekt.
- Johanna Nenander kommer närmast från Bjarke Ingels Group i Köpenhamn. Har tidigare arbetat som florist i många år men har skolat om sig och ritat allt från utställningar till restauranginredningar, säger Peter Ullstad.

* Jon Mjönes, arkitekt.
- Jon Mjönes kommer senast från Lomar Arkitekter där han bland annat har jobbat med stadsutvecklingsprojekt och hyresgästanpassningar. Han brinner för miljö- och hållbarhetsfrågor och har skrivit flera debattartiklar i ämnet som publicerats. Jon Mjönäs har också undervisat på Konstfack, säger Peter Ullstad.

* Fanny zu Innhausen und Knyphausen, arkitekt.
- Fanny zu Innhausen und Knyphausen varvar arbete på Codesign med studier på Kungliga Tekniska Högskolan. Har även erfarenheter från galleriverksamhet och arbete med konstutställningar, säger Peter Ullstad.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

De är största fastighetsägarna i Västerås

Lista Fastighetssverige har kartlagt de tio största fastighetsägarna i landets tio största kommuner. I dag har turen kommit till Västerås, som med sina 156 838 invånare är landets sjunde största kommun enligt SCB.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige