Image
Andreas Ruck.
Andreas Ruck. Bild: Citycon

Citycon rekryterar från NCC

Bolag Citycon expanderar och har rekryterat Andreas Ruck som projektutvecklare till det svenska utvecklingsteamet.
Publicerad den 28 Oktober 2020

Andreas Ruck har lång erfarenhet av att utveckla kommersiella fastigheter, senast som fastighetsutvecklare på NCC Property Development i Sverige där han arbetade med fastighetsutveckling för kontor-, hotell-, detaljhandel och offentlig service (samhällsbyggnader) i Stockholmsområdet. Andreas Ruck har även en gedigen förståelse för dagligvaruhandeln från en lång anställning inom Lidl där han hade flera roller såsom butikschef, distriktschef och etablerare.
– Andreas breda kompetens- och affärsnätverk kommer att vara av stort värde för Citycon när vi fortsätter att genomföra vår strategi att utveckla våra centrum till blandade stadsmiljöer med bostäder, kontor och handel, säger Veronica Palmgren, stadsutvecklingsdirektör.

Till att börja med kommer Andreas Ruck främst att ta rollen som projektledare i Jakobsbergs och Kistas utvecklingsteam. Därtill kommer han stödja Citycons projekt i Liljeholmen med sin kompetens inom lokaler för kontor och offentlig service.
– Det känns oerhört inspirerande att få jobba med Citycons fastigheter som alla har fantastiska lägen i urbana knutpunkter med starka flöden, idealiska för centrum, bostäder och kontor. Jag ser fram emot att tillsammans med mina nya kollegor vidareutveckla Citycons fastigheter och tillföra kvaliteter som gör dessa platser ännu starkare, säger Andreas Ruck.

Andreas Ruck är den tredje nyckelrekryteringen till avdelningen i år som nu består av sammanlagt fyra personer: Veronica Palmgren (stadsutvecklingsdirektör), Lars Ingendoh (byggprojektledare), Anna Mocsáry (marknadsinsikter) och Andreas Ruck (projektutvecklare).

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

"Utvecklingen i Heba har varit och är väldigt bra"

Bolag Fastighetssverige diskuterar med branschveteranen Sören Härnblad som är 75 år gammal. Han var tidigare Hebas styrelseordförande. Så här mycket tid lägger Sören Härnblad på att följa marknaden nu för tiden och så här ser han på bostadsbristen i Sverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY