Image
Christoffer Strömbäck.
Christoffer Strömbäck. Bild: Castellum

Christoffer Strömbäck utses till chef för investerarrelationer och Corporate Finance på Castellum

Bolag Christoffer Strömbäck tillträder sin nya roll som chef för investerarrelationer och Corporate Finance på Castellum senast i februari. Han kommer närmast från en tjänst som CFO på Fastator.
Publicerad den 23 Augusti 2023

– Relationerna med kapitalmarknaden är viktiga för Castellum och med Christoffer Strömbäck ombord kommer vi kunna tillgodose marknadens ständigt ökande efterfrågan på information och samtidigt säkerställa att vi fortsatt är tydliga och transparenta i vår finansiella kommunikation, säger Joacim Sjöberg, verkställande direktör, Castellum.

Christoffer Strömbäck har gedigen erfarenhet av fastighets- och kapitalmarknaden från bland annat Swedbank Corporate Finance, JLL Capital Markets och Fastator där han i dag är CFO.
– Jag har följt Castellum i många år och ser fram emot att bidra till bolagets starka utveckling. Det är inspirerande att jobba med kapitalmarknadsfrågor under rådande omvälvande tider. Jag delar också Castellums starka engagemang för hållbarhet i fastighetsbranschen, säger Christoffer Strömbäck.

Christoffer Strömbäck har varit CFO för Fastator sedan 2019 och kommer att kvarstå i sin roll till början av nästa år. Rekryteringsprocessen av en ny CFO inleds omgående.
– Christoffer har spelat en viktig roll i de senaste årens bygge av Fastator och jag vill önska honom lycka till i framtiden. Att han fortsätter arbeta under sin uppsägningstid ger oss kontinuitet under rekryteringsprocessen, säger Joachim Kuylenstierna, vd för Fastator.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Fastator på Branschguiden

Som det enda fastighetsnischade investmentbolaget på aktiemarknaden ger Fastator investerare och sparare en unik tillgång till fastighetssektorn som investeringsobjekt. Vårt spektrum av fastighetsrelaterade verksamheter skapar en bred portfölj, där investerare får möjligheten att exponeras mot flera olika delsegment på fastighetsmarknaden och samtidigt ta del av värdeutvecklingen i sektorn som helhet.
Fastators affärsidé är att bygga värde genom att starta och initialt driva bolag inom fastighetsrelaterade segment där vi ser goda tillväxtmöjligheter. Vi tar ett aktivt ägarska...

Läs mer om Fastator på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Modekedjans inrednings-satsning lämnar centralt läge

Uthyrning Efter fem år lämnar Ellos Home sin butik på Korsgatan mitt i Göteborgs CBD.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige