Image

Chans på nytt pris för Forsen

Bolag Efter att ha haft Olivia Eldh med som en av finalisterna i Årets Unga Fastighetskvinna och utnämnts till en av Sveriges bästa arbetsplatser av Great To Work har Forsen nu chans på ett nytt prestigefyllt pris. Bolagets HR-chef Caroline Redare är nominerad till Årets HR-profil.
Publicerad den 15 September 2017
Caroline Redare. Bild: Forsen
Caroline Redare.

Årets HR-profil utses i Stockholm och Skåne av rekryteringsföretaget Roi Rekrytering. Vinnaren utses den 20 september vid HR-Forum All Star i Stockholm, och i år är ett av kriterierna breda kunskaper inom digitalisering. Och här arbetar Caroline Redare för att med hjälp av data identifiera ständiga förbättringsmöjligheter i organisationen.

– Digitala lösningar ska frigöra tid som istället kan läggas på interaktion och samtal mellan medarbetare och ledare.

Hon ser nomineringen till Årets HR-profil som smickrande både för henne personligen och för Forsen som arbetsgivare.

– Vi var tidiga och inledde vår digitaliseringssatsning på HR-avdelningen redan 2013. Sedan dess har vi jobbat hårt för att implementera allt fler tjänster, bland annat hanteringen av utvecklingssamtal, utbildningar och konsulternas cv:n. Nomineringen känns som en viktig bekräftelse på allt det arbete vi lagt ner, säger Caroline Redare.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Forsen AB på Branschguiden

Forsen är ett byggprojektledningsföretag med kontor på flera orter i Sverige. Våra medarbetare leder effektiva och hållbara byggprojekt för både privata och offentliga kunder. Vi har kompetens inom bostad, hus och anläggning. Vi hyllar olikhet, kreativitet, omtänksamhet och annat som gör det roligt att gå till jobbet. Forsen är certifierat som en utmärkt arbetsplats enligt Great Place to Work Intitute (GPTW).

Läs mer om Forsen AB på Branschguiden

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Efter jätteaffären – redan uppnått rekordvolym för transaktioner

Transaktioner Den enorma affären mellan Heimstaden och Akelius innebär att 2021 redan är ett rekordår vad gäller transaktionsvolym. Fastighetssverige tittar närmare på året som gått och faktorerna bakom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY