Image

CBRE storrekryterar

Bolag CBRE rekryterar åtta nya medarbetare till sina kontor i Stockholm och Malmö.
Publicerad den 20 September 2018

CBRE:s Malmökontor växer kontinuerligt och ökar sin marknadsandel i Malmö med regionen. Nu rekryteras ytterligare nya medarbetare för att möta efterfrågan.

– Vi ser ett ökat behov av våra förvaltningstjänster i Malmö med omnejd med både nya kunduppdrag samt befintliga kunder som utvecklar sina fastighetsbestånd eller bygger nytt. Vi har letat efter rätt personer att stärka vårt team och vår affär och är nu mycket glada över att presentera Heléne Peterson och Thomas Petersson, säger Eskil Lindnér, ansvarig för CBRE:s Malmökontor.

I och med rekryteringen av Heléne Peterson och Thomas Petersson i Malmö utökar Asset Services sin närvaro i regionen med 100 procent. Helene Peterson kommer närmast från Lund kommuns Fastighets AB, där hon arbetat som uthyrare. Thomas Petersson har tidigare arbetat på Veolia, Devotum och senast på Lassila & Tikanoja, där han var arbetsledare och förvaltare.

Även Stockholmskontoret får förstärkning inom Asset Services. Hawar Marofi har precis anslutit teamet i sin roll som Property Manager. Han kommer närmast från Castellum och före dess arbetade han på Humlegården.

I Gävle anställs Malin Vester som ny marknadskoordinator för Gallerian i Gävle. Hon har lång erfarenhet av centrummiljöer samt detaljhandel.

– Vi är väldigt glada och nöjda över att Hawar, Heléne, Thomas och Malin ansluter till oss. Heléne och Thomas kommer på ett positivt sätt bidra till tillväxten av Malmökontoret och våra förvaltningstjänster där. Det är väldigt spännande att se hur vi växer på ett stabilt sätt i regionen. Hawar kommer bland annat ha en centralt viktig roll i ett av våra större förvaltningsuppdrag för Aberdeen Standard Life. Han är driven och målinriktad och kommer att bidra mycket till vårt team, säger Glenn Haglund.

Ytterligare två personer ansluter till CBRE:s Malmökontor. Det är Christoffer Bladh Nord som ansluter till Investor Leasing och blir ansvarig och drivande för Industrial & Logistics, med hela Sverige som arbetsfält. Han kommer närmast från Colliers där han arbetat med liknande arbetsuppgifter. Emma Mattsson börjar som analytiker inom Capital Markets, hon kommer närmast från Cowi. Båda två har tidigare arbetat för CBRE.

Vidare satsar CBRE på att stärka sin kompetens inom hållbarhet genom att anställa Thomas Gustafsson till affärsområde Sustainability, där han kommer arbeta tillsammans med Jennie Gelting. Thomas Gustafsson är expert på certifiering av byggnader och strategiskt hållbarhetsarbete och har tidigare arbetat på WSP.

CBRE välkomnar också Ragnhild Sjöberg som ansluter till teamet inom Investor Leasing, Office, i Stockholm. Hon kommer närmast från Husman Hagberg där hon arbetat som privatmäklare.

"Ragnhild har under sina många år som privatmäklare vunnit otaliga utmärkelser gällande såväl antal sålda objekt som nöjdast kunder. Vi ser fram emot att välkomna en så positiv och drivande kraft till vårt team och ser fram emot att ta del av Ragnhilds tidigare erfarenheter och implementera det i vår verksamhet och till våra kunder, säger Nina de Besche, ansvarig för Investor Leasing, Office, i Stockholm.

– Det känns riktigt kul att välkomna våra åtta nya medarbetare och extra kul att välkomna våra två hemvändare. Våra nya kollegor stärker oss inom strategiskt viktiga områden och satsningar. Alla medarbetare – nya och nuvarande - är viktiga för vår fortsatta tillväxt och vår ambition att dominera den svenska marknaden, säger Patrik Kallenvret, vd för CBRE i Sverige.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

CBRE Sweden på Branschguiden

På CBRE är vår passion att leverera marknadsledande fastighetsrådgivning som gör det möjligt för våra kunder att blomstra – i hela världen.

CBRE Group Inc. är världens största företag inom fastighetsrådgivning med huvudkontor i Los Angeles, USA. Företaget har runt 80 000 anställda och fler än 450 kontor som stödjer fastighetsägare, investerare samt hyresgäster över hela världen.

CBRE i Sverige erbjuder strategisk rådgivning inom – fastighetstransaktioner, hyresgästrepresentation, förvaltning, uthyrning och utveckling, samt värdering. Vi arbetar även med res...

Läs mer om CBRE Sweden på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

En tidigare Balder-topp frikänns från åtal om grovt insiderbrott

Juridik I april hölls hovrättsförhandlingar i det uppmärksammade Collector-målet där elva personer sedan tidigare är dömda i tingsrätten för insiderhandel i nischbanken som skedde under januari 2020. Nu har domen kommit och hovrätten frikänner samtliga inblandade utom en av de huvudmisstänkta före detta Balder-topparna som alltjämt döms för grovt insiderbrott även i hovrätten, den andre frikänns dock från åtalet om grovt insiderbrott. Ekobrottsmyndighetens åklagaren i fallet kommenterar hovrättens domar för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige