Image
Bild: CBRE

CBRE rekryterar till sitt Capital Markets-team

Bolag CBRE rekryterar två medarbetare till Capital Markets-teamet för att möta denna växande efterfrågan på transaktionsrådgivning.
Publicerad den 28 Maj 2019

Johan Rosén tillträder tjänsten som Deputy Head of Capital Markets. Han har mångårig transaktionserfarenhet från Leimdörfer och Hemfosa och kommer senast från en tjänst som affärsutvecklingschef på Laeringsverkstedet Sverige.
– Det känns otroligt spännande att börja hos CBRE. Det är inspirerande att se hur målinriktat de arbetar samtidigt som det verkar vara ett härligt och motiverat team, säger Johan Rosén.

Maria Ullberg börjar i augusti som Director på Capital Markets. Hon har mångårig erfarenhet av fastighetstransaktioner som ansvarig för U&P Fastighetskonsults förvärv- och avyttringar och som projektledare på Hemfosa. Maria Ullberg har även flera års erfarenhet av fastighets- och projektutveckling och arbetar i dag som affärsutvecklare på Ambea.
– Jag ser verkligen fram emot att börja på CBRE. Det skall bli otroligt kul att bli en del av CBRE:s drivna team och ta del av bolagets gedigna kunskap både inom den nationella och internationella fastighets- och transaktionsmarkanden, säger Maria Ullberg.

– Vår Capital Markets affär växer på ett stabilt sätt och vi har verkligen behov av att bli fler. Det är väldigt kul att välkomna två erfarna personer på Director-nivå. Deras bakgrund och kompetens passar perfekt för att stärka vårt team och vår fortsatta tillväxt, säger Lisen Heijbel, Head of Capital Markets.

– Vi har letat efter rätt personer att stärka vårt Capital Markets-team med och är nu mycket glada över att presentera Johan och Maria. De har båda en gedigen erfarenhet från ledande positioner inom fastighetsbranschen. Våra nya kollegor stärker oss och är viktiga för vår fortsatta tillväxt inom Capital Markets, säger Patrik Kallenvret, vd för CBRE i Sverige.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

CBRE Sweden på Branschguiden

På CBRE är vår passion att leverera marknadsledande fastighetsrådgivning som gör det möjligt för våra kunder att blomstra – i hela världen.

CBRE Group Inc. är världens största företag inom fastighetsrådgivning med huvudkontor i Los Angeles, USA. Företaget har runt 80 000 anställda och fler än 450 kontor som stödjer fastighetsägare, investerare samt hyresgäster över hela världen.

CBRE i Sverige erbjuder strategisk rådgivning inom – fastighetstransaktioner, hyresgästrepresentation, förvaltning, uthyrning och utveckling, samt värdering. Vi arbetar även med res...

Läs mer om CBRE Sweden på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

ChatGPT: "Proptech kommer revolutionera fastighetsbranschen"

Teknik "Den svenska fastighetsbranschen befinner sig för närvarande i en mycket aktiv fas." Så beskriver ChatGPT alltså läget just nu i fastighetsbranschen – sannolikt en bild som inte alla skulle känna igen sig i. Fastighetssverige bestämde sig för att ta reda på vilka andra insikter AI-assistenten har om den svenska fastighetsbranschen och framtiden för AI och proptech i den samma.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige