Image
Robert Jones.
Robert Jones. Bild: CBRE

CBRE rekryterar rådgivare från Cushman & Wakefield

Bolag CBRE har rekryterat Robert Jones som Associate Director till affärsområdet Industrial & Logistics. Robert Jones kommer närmast från Cushman & Wakefield där han arbetat i cirka fyra år och senaste året fokuserat helt på industri- och logistikfastigheter.
Publicerad den 2 Februari 2023

Affärsområdet Industrial & Logistics inom CBRE har haft en stark utveckling senaste åren och 2022 var ett rekordår. CBRE fortsätter tillväxtresan i Sverige och förstärker affärsområdet för att tillgodose kundbehoven ännu bättre.
Vi och våra kunder ser stor potential i Stockholm och Mälardalsregionen framöver så det är logiskt att vi stärker upp där. Robert passar perfekt in i teamet och vi ser fram emot vad vi kan åstadkomma tillsammans, säger Christoffer Nord, Head of Industrial & Logistics.
– Jag har arbetat i branschen några år och sedan en tid tillbaka fokuserat helt på industri- och logistikfastigheter. Det är en het marknad och jag ser verkligen fram emot att jobba i teamet och hjälpa till att hitta bra lösningar till våra kunder, säger Robert Jones.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

CBRE Sweden på Branschguiden

På CBRE är vår passion att leverera marknadsledande fastighetsrådgivning som gör det möjligt för våra kunder att blomstra – i hela världen.

CBRE Group Inc. är världens största företag inom fastighetsrådgivning med huvudkontor i Los Angeles, USA. Företaget har runt 80 000 anställda och fler än 450 kontor som stödjer fastighetsägare, investerare samt hyresgäster över hela världen.

CBRE i Sverige erbjuder strategisk rådgivning inom – fastighetstransaktioner, hyresgästrepresentation, förvaltning, uthyrning och utveckling, samt värdering. Vi arbetar även med res...

Läs mer om CBRE Sweden på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

ChatGPT: "Proptech kommer revolutionera fastighetsbranschen"

Teknik "Den svenska fastighetsbranschen befinner sig för närvarande i en mycket aktiv fas." Så beskriver ChatGPT alltså läget just nu i fastighetsbranschen – sannolikt en bild som inte alla skulle känna igen sig i. Fastighetssverige bestämde sig för att ta reda på vilka andra insikter AI-assistenten har om den svenska fastighetsbranschen och framtiden för AI och proptech i den samma.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige