Image

CBRE Global Investors får ny nordisk ledning

Bolag Den nordiska verksamheten tas över av Stefan Berg och Andreas Norberg. Båda tillträdde den 1 april som Managing Directors och kommer att dela ansvaret för den nordiska verksamheten.
Publicerad den 20 April 2016
Andreas Norberg. Bild: CBRE Global Investors
Andreas Norberg. Stefan Berg. Bild: CBRE Global Investors
Stefan Berg.

De kommer parallellt att behålla ansvaret för sina respektive tidigare ansvarsområden där Stefan Berg ansvarar för Asset Management och Andreas Norberg för Transaktioner.

Andreas Norberg har arbetat i fastighetsbranschen i 14 år med focus på transaktioner. Innan CBRE Global Investors arbetade han som Senior Investment Manager på Kungsleden samt som Director på CBRE Capital Markets team. Andreas Norberg anslöt till bolaget i oktober förra året med fokus på nya investeringar samt att stärka bolagets position i Norden.

Stefan Berg har över 12 års erfarenhet i fastighetsbranschen. Han startade på bolaget i januari 2014 som Head of Asset Management Nordics. Dessförinnan arbetade Stefan Berg för Pembroke Real Estate med utvecklingen av Nordeas huvudkontor i Stockholm, dessförinnan var han Head of Asset Management hos Genesta.

Andreas Norberg and Stefan Berg ersätter Rik Eertink som flyttar till Nederländerna för att ansvara för CBRE Dutch Retail Fund.

Pieter Hendrikse, CEO EMEA, kommenterar:

– Norden blir alltmer prioriterat för flertalet av våra investerare och fonder och är en viktig del av vår europeiska verksamhet. Genom Andreas och Stefans goda ledaregenskaper och erfarenhet av branschen säkerställer vi vår förmåga att möta våra kunders behov i Norden.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Dystra siffran blottar mager start för finska transaktionsåret

Bolag Den finska transaktionsmarknaden började sakta in under Q3 2022 och hittills under 2023 har aktiviteten varit skral med en transaktonsvolym på ynka 300 miljoner euro, drygt tre miljarder kronor. För helåret 2022 nådde den finska marknaden upp i en volym på 7,2 miljarder euro. Hanna Kaleva på KTI berättar mer om det finska fastighetsåret 2022 och utsikterna för 2023.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige