Image

CBRE förstärker Office Agency-teamet

Karriär CBRE har rekryterat två juniora medarbetare till sitt Office Agency-team.
Publicerad den 4 Juni 2015
Robert Renström. Bild: CBRE
Robert Renström. Martina Ridne. Bild: CBRE
Martina Ridne.

CBRE har rekryterat Robert Renström till sitt Göteborgskontor. Han har nyligen studerat till fastighetsingenjör på Fastighetsakademin och har en tidigare karriär som bostadsmäklare bakom sig.

Martina Ridne ansluter till teamet i Stockholm. Hon är nyutexaminerad civilekonom från Umeå Universitet.

- Då vi idag är flera seniora uthyrare i vårt team ser vi fram emot att komplettera våra erfarenheter med Robert och Martinas nyfikenhet, energi och framåtanda. Vår verksamhet utvecklas och växer och framöver kommer vi även att titta på mer seniora rekryteringar, säger Nina de Besche, Head of Office Agency på CBRE i Sverige.

- Vår uthyrningsverksamhet har verkligen utvecklats den senaste tiden, mycket tack vare vårt nära samarbete med CBRE inom övriga Europa. Att vårt kontorsteam lyckats genomföra flera stora projektuthyrningar har visat marknaden att vi skapat ett väldigt starkt erbjudande. Att vi ständigt utökar våra team med ny kompetens är givetvis av största vikt för vår tillväxt, säger Patrik Kallenvret, vd på CBRE i Sverige.

Ämnen

CBRE Sweden på Branschguiden

På CBRE är vår passion att leverera marknadsledande fastighetsrådgivning som gör det möjligt för våra kunder att blomstra – i hela världen.

CBRE Group Inc. är världens största företag inom fastighetsrådgivning med huvudkontor i Los Angeles, USA. Företaget har runt 80 000 anställda och fler än 450 kontor som stödjer fastighetsägare, investerare samt hyresgäster över hela världen.

CBRE i Sverige erbjuder strategisk rådgivning inom – fastighetstransaktioner, hyresgästrepresentation, förvaltning, uthyrning och utveckling, samt värdering. Vi arbetar även med res...

Läs mer om CBRE Sweden på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

ChatGPT: "Proptech kommer revolutionera fastighetsbranschen"

Teknik "Den svenska fastighetsbranschen befinner sig för närvarande i en mycket aktiv fas." Så beskriver ChatGPT alltså läget just nu i fastighetsbranschen – sannolikt en bild som inte alla skulle känna igen sig i. Fastighetssverige bestämde sig för att ta reda på vilka andra insikter AI-assistenten har om den svenska fastighetsbranschen och framtiden för AI och proptech i den samma.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige