Image

CBRE förstärker Göteborgskontoret – rekryterar från NAI Svefa

Karriär CBRE anställer Erik Norrman till affärsområdet Valuation Advisory. Han kommer närmast från NAI Svefa.
Publicerad den 29 November 2012
Mikael Wallgren. Bild: CBRE. Bild: CBRE.
Mikael Wallgren. Bild: CBRE. Erik Norrman. Bild: CBRE. Bild: CBRE
Erik Norrman. Bild: CBRE.

Erik Norrman är auktoriserad värderare med sju års erfarenhet och tillträder sin tjänst på CBRE i januari. Även Anna Öhrn, nyutexaminerad ifrån KTH Real Estate Development and Financial Services, anställs inom affärsområdet. Båda kommer att vara placerade vid CBRE:s Göteborgskontor.

- Vi ser en möjlighet att fortsätta att växa och stärka upp oss inom värdering. Vi har för närvarande ett team av 14 värderare som har värderat fastigheter till ett värde av 335 miljarder kronor under 2012 på uppdrag av svenska och internationella banker och investerare, säger Mikael Wallgren, vd på CBRE i Sverige.

Christian Örtengren, som har arbetat med värdering i fyra år, fortsätter karriären på Capital Markets på CBRE i Göteborg. På Capital Markets i Göteborg har även Johanna Mattsson anställts som analytiker under året.

Ämnen

CBRE Sweden på Branschguiden

På CBRE är vår passion att leverera marknadsledande fastighetsrådgivning som gör det möjligt för våra kunder att blomstra – i hela världen.

CBRE Group Inc. är världens största företag inom fastighetsrådgivning med huvudkontor i Los Angeles, USA. Företaget har runt 80 000 anställda och fler än 450 kontor som stödjer fastighetsägare, investerare samt hyresgäster över hela världen.

CBRE i Sverige erbjuder strategisk rådgivning inom – fastighetstransaktioner, hyresgästrepresentation, förvaltning, uthyrning och utveckling, samt värdering. Vi arbetar även med res...

Läs mer om CBRE Sweden på Branschguiden

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

Domstolen: Domstolsverket gjorde felaktig upphandling med Castellum

Juridik Det var vid upphandlingen inför byggnationen av en ny domstolsbyggnad i Jönköping som Domstolsverket genom att inte konkurrensutsätta samtliga delar av en upphandling har genomfört en otillåten direktupphandling med Castellum. Domstolsverket menar att de kunnat använda sig av hyresundantaget.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige