Image

CBRE anställer HR manager

Bolag CBRE Sweden har anställt Sofia Rozlucki som HR manager. Hon kommer närmast från Novamedia Sverige där hon arbetat som senior HR Advisor. Dessförinnan har hon arbetat brett med HR på Lifesum och IT-konsultbolaget Sigma.
Publicerad den 2 Februari 2017
Sofia Rozlucki. Bild: CBRE
Sofia Rozlucki.

– Det är med stor glädje vi välkomnar Sofia att driva och vidareutveckla vårt HR-arbete och bibehålla vår position som en attraktiv arbetsgivare och arbetsplats. Sofias bakgrund kommer vara en stor tillgång för oss för att möta de krav som vår fortsatta expansion innebär, säger Ulrika Skerfving, CFO.

– Medarbetarna är ett konsultbolags viktigaste tillgång och att få bidra till CBRE:s framgång genom att arbeta med frågor som rör just medarbetarskap, kompetensutveckling och organisation är något jag mycket ser fram emot, säger Sofia Rozlucki.

Sofia Rozlucki tillträder tjänsten i mitten av mars.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

CBRE Sweden på Branschguiden

På CBRE är vår passion att leverera marknadsledande fastighetsrådgivning som gör det möjligt för våra kunder att blomstra – i hela världen.

CBRE Group Inc. är världens största företag inom fastighetsrådgivning med huvudkontor i Los Angeles, USA. Företaget har runt 80 000 anställda och fler än 450 kontor som stödjer fastighetsägare, investerare samt hyresgäster över hela världen.

CBRE i Sverige erbjuder strategisk rådgivning inom – fastighetstransaktioner, hyresgästrepresentation, förvaltning, uthyrning och utveckling, samt värdering. Vi arbetar även med res...

Läs mer om CBRE Sweden på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Leklandskedjan i ekonomisk kris – här är fastighetsägarna som kan drabbas

Uthyrning Leos lekland har hamnat i ekonomiska svårigheter och har tvingats ansöka om rekonstruktion. Fastighetssverige har tittat närmare på vilka fastighetsägare som exponering mot kedjan.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige