Image
Fr. vänster: Mikaela Söderlund, Filip Johnson, Malin Roubert, Mattias Fagerqvist, Ville Söderberg och Julia Ewerbring.
Fr. vänster: Mikaela Söderlund, Filip Johnson, Malin Roubert, Mattias Fagerqvist, Ville Söderberg och Julia Ewerbring.

Causey Westling rekryterar åtta nya medarbetare

Karriär Skattebyrån CauseyWestling fortsätter sin mångåriga tillväxtresa och har på kort tid anställt åtta nya medarbetare för att kunna möta en ökad efterfrågan på sina tjänster. Kompetensförstärkningen berör samtliga tjänsteområden parallellt med fortsatta satsningar på såväl den västsvenska marknaden som digitala processer för skattehantering.
Publicerad den 28 Oktober 2022

Causey Westlings momsgrupp har till ledande seniora roller värvat Mikaela Söderlund och Patrik Hallman, båda jurister med lång bakgrund som kvalificerade utredare på Skatteverket och med gedigen erfarenhet från momsområdet.

Som ett led i fortsatt etablering och expansion i Västsverige har ekonomen Linn Wilson rekryterats till företagets inkomstskattegrupp med placering i Göteborg. Hon kommer närmast från en roll som Solution Manager på Newsec. Till Stockholmskontorets grupp för inkomstskatt har juristen Julia Ewerbring anställts.

Tjänstegruppen för Fastighetsskatt utökas också genom rekryteringen av Malin Roubert, jurist med bakgrund som förrättningslantmätare på Lantmäteriet.

Causey Westling har under lång tid storsatsat på digitala processer för skattehantering och har med detta förstärkt gruppen med tre nya medarbetare. Mattias Fagerqvist som tidigare arbetat som systemarkitekt för automatisering av försäkringsprocesser axlar rollen som Tech Lead. Till teamet har även lösningsarkitekten Ville Söderberg och fullstack-utvecklaren Filip Johnson anställts.

– Med dessa rekryteringar har samtliga våra tjänsteområden förstärkts med ytterligare kompetens. Vi behöver svara upp mot en kontinuerligt stigande efterfrågan på våra tjänster, både inom fastighetssektorn och inom de nya marknader vi sedan några år tillbaka inriktat oss på. Vi ser ökade behov av både skatterådgivning och digitala lösningar för effektivare skattehantering. Det är ett starkt kvitto på att klienterna är nöjda med det värde vi levererar, säger Paul Causey, Partner på Causey Westling.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

CauseyWestling på Branschguiden

CauseyWestling är en modern skattebyrå specialiserad på fastighetssektorn.

Genom hållbar, proaktiv rådgivning och digitala lösningar med fokus på avdragsoptimering, inkomstskatt, fastighetstaxering, moms och redovisning hjälper vi er att betala rätt skatt och därigenom frigöra resurser till era fastighetsinvesteringar. Alltsedan starten 2004 sätter vi stort värde i att alltid leverera engagerad och trygg rådgivning samtidigt som vi genom ny teknik hittar nya möjligheter att underlätta våra kunders skattehantering.

Med expertis inom skattejuridik, byggnadsekonomi, redovi...

Läs mer om CauseyWestling på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Dystra siffran blottar mager start för finska transaktionsåret

Bolag Den finska transaktionsmarknaden började sakta in under Q3 2022 och hittills under 2023 har aktiviteten varit skral med en transaktonsvolym på ynka 300 miljoner euro, drygt tre miljarder kronor. För helåret 2022 nådde den finska marknaden upp i en volym på 7,2 miljarder euro. Hanna Kaleva på KTI berättar mer om det finska fastighetsåret 2022 och utsikterna för 2023.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige