Image
Kungsgatan 24 blir ny adress för Causey Westling.
Kungsgatan 24 blir ny adress för Causey Westling. Bild: Novier

Causey Westling flyttar till Kungsgatan

Uthyrning Novier har hyrt ut 536 kvadratmeter till Causey Westling på Kungsgatan 24, inom ramen för förvaltningsuppdraget för Gamla Livförsäkringsaktiebolaget SEB Trygg Liv (Gamla Liv).
Publicerad den 8 Mars 2023

Till sommaren 2023 flyttar Causey Westling från Blasieholmen till sina nya kontorslokaler på Kungsgatan 24 i fastigheten Polacken 29 och utökar sin lokalyta hos Gamla Liv genom denna förhyrning. Båda fastigheterna ingår i det förvaltningsuppdrag Novier har för Gamla Livförsäkringsaktiebolaget SEB Trygg Liv.
– Vi utvärderade ett flertal alternativ och valet föll på Kungsgatan 24. Läget är perfekt och lokalerna renoveras precis som vi vill ha dem för att passa våra ökade behov av flexibilitet, vilket ger oss utmärkta förutsättningar för vår fortsatta expansion. Vi är mycket nöjda med den långa relationen med Gamla Liv och Novier, och är glada över att fortsätta vår tillväxtresa med dem som hyresvärd och förvaltare, säger Paul Causey, delägande partner på Causey Westling.
– Det är mycket kul att Causey Westling väljer att flytta inom beståndet. Vi har haft en bra dialog med dem för att finna den perfekta lokalen och är övertygade om att de nya lokalerna kommer att stödja deras verksamhet bra, säger Fredrik Lindén, uthyrningschef förvaltningsuthyrning på Novier.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Novier på Branschguiden

Novier är en helhetsrådgivare inom fastigheter, från värdering till förvaltning. Vi kallar det 360 Real Estate Advisors. Med hunger för innovativa lösningar, lyhördhet för våra kunders affärer och stort engagemang skapar vi värde för både våra hyresgäster och våra kunders investeringar. Vi arbetar nära och är personliga. Med oss får du en partner som både tänker stort för framtiden och får saker att hända i vardagen.

Läs mer om Novier på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Ägarskap med ansvar – arkitektnykomlingen står ut i branschen

Bygg/Arkitektur I arkitektbranschen dominerar manligt ägarskap och Morota Staaf Arkitekters ägarform har därför blivit en fyrbåk som de båda ägarna först inte förutsåg. I det kvinnliga ägarskapet ligger nämligen ett ansvar att visa att det finns möjlighet för kvinnor att inte bara vara en del av, utan också att leda, företag. Fastighetssverige har pratat med duon om deras nystartade kontor och vad som driver dem framåt.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige