Image
Kungsgatan 24 blir ny adress för Causey Westling.
Kungsgatan 24 blir ny adress för Causey Westling. Bild: Novier

Causey Westling flyttar till Kungsgatan

Uthyrning Novier har hyrt ut 536 kvadratmeter till Causey Westling på Kungsgatan 24, inom ramen för förvaltningsuppdraget för Gamla Livförsäkringsaktiebolaget SEB Trygg Liv (Gamla Liv).
Publicerad den 8 Mars 2023

Till sommaren 2023 flyttar Causey Westling från Blasieholmen till sina nya kontorslokaler på Kungsgatan 24 i fastigheten Polacken 29 och utökar sin lokalyta hos Gamla Liv genom denna förhyrning. Båda fastigheterna ingår i det förvaltningsuppdrag Novier har för Gamla Livförsäkringsaktiebolaget SEB Trygg Liv.
– Vi utvärderade ett flertal alternativ och valet föll på Kungsgatan 24. Läget är perfekt och lokalerna renoveras precis som vi vill ha dem för att passa våra ökade behov av flexibilitet, vilket ger oss utmärkta förutsättningar för vår fortsatta expansion. Vi är mycket nöjda med den långa relationen med Gamla Liv och Novier, och är glada över att fortsätta vår tillväxtresa med dem som hyresvärd och förvaltare, säger Paul Causey, delägande partner på Causey Westling.
– Det är mycket kul att Causey Westling väljer att flytta inom beståndet. Vi har haft en bra dialog med dem för att finna den perfekta lokalen och är övertygade om att de nya lokalerna kommer att stödja deras verksamhet bra, säger Fredrik Lindén, uthyrningschef förvaltningsuthyrning på Novier.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Novier på Branschguiden

Novier är en helhetsrådgivare inom fastigheter, från värdering till förvaltning. Vi kallar det 360 Real Estate Advisors. Med hunger för innovativa lösningar, lyhördhet för våra kunders affärer och stort engagemang skapar vi värde för både våra hyresgäster och våra kunders investeringar. Vi arbetar nära och är personliga. Med oss får du en partner som både tänker stort för framtiden och får saker att hända i vardagen.

Läs mer om Novier på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Dystra siffran blottar mager start för finska transaktionsåret

Bolag Den finska transaktionsmarknaden började sakta in under Q3 2022 och hittills under 2023 har aktiviteten varit skral med en transaktonsvolym på ynka 300 miljoner euro, drygt tre miljarder kronor. För helåret 2022 nådde den finska marknaden upp i en volym på 7,2 miljarder euro. Hanna Kaleva på KTI berättar mer om det finska fastighetsåret 2022 och utsikterna för 2023.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige