Image
Amanda Thynell.
Amanda Thynell. Bild: Catena

Catena förstärker ledningsgruppen

Bolag Catena utser Amanda Thynell till hållbarhetschef och medlem i Catenas ledningsgrupp.
Publicerad den 8 Juli 2022

Amanda Thynell har varit anställd i Catena sedan 2021, för närvarande som Hållbarhetscontroller. Innan hon kom till Catena har Amanda arbetat i olika befattningar inom detaljhandeln med fokus på hållbarhet och CSR och hon har en gedigen akademisk utbildning.
– Med Amanda i vår ledningsgrupp förtydligas våra ambitioner. Vi verkar i ett komplext logistiskt nätverk som är avgörande för ett välfungerande samhälle och som behöver utformas mer hållbart. Amanda har förmågan att se helheter och driver med stort engagemang igenom Catenas ESG-arbete i hela verksamheten för att uppfylla våra mål, säger Catenas vd Jörgen Eriksson.

Catenas ledningsgrupp kommer när ledningsförändringarna verkställs i augusti 2022 bestå av följande personer och befattningar: vd Jörgen Eriksson, vice vd/CFO Sofie Bennsten, finanschef David Silvesjö, marknads- och kommunikationschef Annie Nyblom, HR-chef Malin Nissen och hållbarhetschef Amanda Thynell.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Catena AB på Branschguiden

Raka spåret till smartare logistik

På ett hållbart sätt och genom samarbete utvecklar vi på Catena effektiva logistikanläggningar som försörjer storstadsregioner i Skandinavien.
Vi erbjuder Sveriges bästa nät av moderna och strategiskt placerade fastigheter som erbjuder optimala förutsättningar för ett smartare lager- och varuflöde.

Genom proaktivt arbete och kontinuerlig bevakning av trender inom logistikmarknaden kan vi säkerställa att våra kunder är rustade för framtidens logistik.

Läs mer om Catena AB på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

ChatGPT: "Proptech kommer revolutionera fastighetsbranschen"

Teknik "Den svenska fastighetsbranschen befinner sig för närvarande i en mycket aktiv fas." Så beskriver ChatGPT alltså läget just nu i fastighetsbranschen – sannolikt en bild som inte alla skulle känna igen sig i. Fastighetssverige bestämde sig för att ta reda på vilka andra insikter AI-assistenten har om den svenska fastighetsbranschen och framtiden för AI och proptech i den samma.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige