Image

Castellum hyr ut till Microsoft i Lund

Uthyrning Microsoft har tecknat ett hyresavtal med Castellum på Emdalavägen 8 i Lund, Edison Park.
Publicerad den 21 Mars 2017
Annons
Image
Microsoft hyr i Lund. Bild: Castellum
Microsoft hyr i Lund.

Microsoft kommer att hyra 903 kvadratmeter och inflyttningen är planerad till den 1 juli 2017. Edison Park har utvecklats till ett kluster för innovativa teknikföretag. Där finns sedan tidigare ARM, Qualcomm, Huawei och Axis Communication. ARM har för övrigt nyligen tecknat ett hyresavtal på ytterligare 466 kvadratmeter med inflyttning 15 april och får då totalt 1931 kvadratmeter.

– Efterfrågan för moderna och effektiva kontor är hög på Ideon. Det är ett av Europas ledande innovationskluster med stark framåtanda som vi tillsammans med andra fastighetsägare ständigt arbetar för att vidareutveckla, säger Johan Lindell, tillförordnad affärsområdeschef på Castellum i Lund.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Så här många Netto-butiker har Coop ställt om

Bolag Coop köpte för drygt ett år sedan Nettos svenska butiker. I affären ingick 163 butiker som ställs om till Coops nya butiksformat. Coops presschef Helena Esscher berättar för Fastighetssverige hur det här arbetet fortskrider.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY