Image
Castellum hyr ut i Brunna.
Castellum hyr ut i Brunna. Bild: Castellum

Castellum hyr ut i Brunna

Uthyrning Grillföretaget Broil King fortsätter växa och väljer Castellums lokaler i Brunna.
Publicerad den 16 Oktober 2020
Annons
Image

Broil Kings nya lokaler ligger på Mätarvägen 45 i Brunna som är ett modernt och snabbväxande företagsområde i Upplands-Bro kommun med nära anslutning till E18 och E4. Stora välrenommerade bolag som Mekonomen, Bilia, Zalando och Home Furnishing är etablerade i området där Castellum äger drygt 180 000 kvm bebyggd och byggbar mark, fördelat på sex fastigheter.
– Efter tio år med tillväxt har vi vuxit ur det gamla lagret. Hos Castellum i Brunna fick vi möjlighet att koppla ihop lagret med kontoret vilket är en stor fördel, säger Tobias Minde, vd för Broil King Nordic som tecknat hyresavtal på fem år för cirka 3 500 kvadratmeter.

Att grilla har länge varit något av en nationalsport både i Sverige och många andra länder. Grillvärlden utvecklas ständigt med nya innovativa recept och än mer sofistikerad utrustning. Broil King Nordic är dotterbolag till kanadensiska Onward Manufactoring Company med varumärket Broil King. De levererar högkvalitativa grillar och tillbehör till återförsäljare i Norden och Estland, samt marknadsför och utbildar kunder kring produkter och grillteknik.
– Vi hälsar Broil King välkomna till vår nybyggda fastighet i Brunna och är glada över att kunna hjälpa dem att expandera sin verksamhet, säger Martin Bjöörn, vd för Castellum Region Stockholm-Norr.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

David Mindus: "Uteslutande pris relativt risk avgör var vi investerar"

Bolag Sagax ökar hyresintäkter och förvaltningsresultat i det tredje kvartalet och höjer dessutom vinstprognosen för helåret. Företagets vd David Mindus berättar för Fastighetssverige hur han ser på fler förvärv framöver. Det här avgör var de investerar och då är de redo att gå in på nya marknader.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY