Image

Castellum hyr ut 4 200 kvadratmeter i Borås

Uthyrning Castellum har tecknat hyresavtal med Högskolan i Borås avseende en lokal om cirka 4 200 kvadratmeter på Sagagatan 17. Lokalen kommer att användas som övningsområde för den nya polisutbildningen som startar upp i Borås vårterminen 2019.
Publicerad den 25 Oktober 2018
Sagagatan 17 i Borås. Bild: Castellum
Sagagatan 17 i Borås.

Castellums lokal på Sagagatan 17 är belägen på promenadavstånd från högskolans utbildningslokaler. I lokalen kommer kulisser att byggas upp för att de blivande poliserna skall kunna öva i olika autentiska miljöer. Utanför byggnaden finns möjlighet att träna bilkörning där det kommer handla om att köra långsamt och med precision.

– Vi är mycket glada över att ha fått förtroendet att tillhandahålla lokaler till Högskolan i Borås och den nya polisutbildningen som skall starta upp till våren och hälsar dem välkomna som hyresgäst till Castellum, säger Erik Williamson, fastighetschef på Castellum i Borås.

Uthyrningen har skett i samarbete med Savills.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Savills Sweden AB på Branschguiden

Savills är en av världens ledande fastighetsrådgivare med 39 000 anställda och över 600 kontor i 70 länder runt om i världen. I Sverige tillhandahåller Savills bred expertis till både lokala och internationella kunder. Vi erbjuder rådgivning inom fastighetstransaktioner, värdering, analys, uthyrning, hyresgästrådgivning, fastighetsförvaltning, fastighetsservice samt projekt.

Läs mer på savills.se

Läs mer om Savills Sweden AB på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Dystra siffran blottar mager start för finska transaktionsåret

Bolag Den finska transaktionsmarknaden började sakta in under Q3 2022 och hittills under 2023 har aktiviteten varit skral med en transaktonsvolym på ynka 300 miljoner euro, drygt tre miljarder kronor. För helåret 2022 nådde den finska marknaden upp i en volym på 7,2 miljarder euro. Hanna Kaleva på KTI berättar mer om det finska fastighetsåret 2022 och utsikterna för 2023.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige