Image

Castellum hyr ut 28 000 kvadratmeter i Göteborg

Uthyrning Castellum har tecknat ett tioårigt hyresavtal med Speed Group avseende en logistikanläggning om 28 000 kvadratmeter i anslutning till Göteborgs hamn.
Publicerad den 31 Januari 2017

Speed Group är en av de ledande logistikaktörerna i Göteborg, Borås och Sjuhäradsbygden.

– Det är glädjande att en stor aktör som Speed Group väljer att åter ingå ett långsiktigt avtal med oss – och vi ser fram emot ett fortsatt gott samarbete, säger Cecilia Fasth, vd för Region Väst på Castellum.

Castellum offentliggjorde i november 2016 att man påbörjat nybyggnation av en fullt uthyrd anläggning om 19 000 kvadratmeter i Mölndal i södra delen av Storgöteborg.

– På kort tid har vi hyrt ut cirka 50 000 kvadratmeter inom lager- och logistiksegmentet i Göteborg, vilket tydligt reflekterar den höga efterfrågan på den typen av lokaler, säger Cecilia Fasth.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Stefan Dahlbo: "Vi ser svarta svanar flyga omkring"

Bolag Ett tråkigt år. Det är vd Stefan Dahlbos utblick för marknaden 2024 som han delger på presentationen av första kvartalet för Fabege. Stora utflyttningar och långa hyresförhandlingar är två av de faktorerna som han ser med oro på.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige