Image
Castellum tecknar nya hyresavtal på Torsgatan i Stockholm.
Castellum tecknar nya hyresavtal på Torsgatan i Stockholm. Bild: Castellum

Castellum hyr ut 2 100 kvadratmeter i centrala Stockholm

Uthyrning Castellum har tecknat ett flertal nya hyresavtal på Torsgatan i Stockholm om 2 100 kvadratmeter med bland andra Talenom, Macade Golf och Sigholm.
Publicerad den 11 Juni 2024

På Torsgatan i Stockholm etablerar sig flera nya verksamheter hos Castellum.
– Vi ser mycket fram emot att få välkomna alla nya hyresgäster till våra fastigheter på Torsgatan. Vårt fokus är att utveckla dynamiken i området och det här är ett bra bevis på att vi är på rätt väg. Vi har även ett av våra egna Castellumkontor här, så vi vet att det är kvarter som är lätta att trivas i, säger Sven Stork, region-vd i Stockholm.

Talenom, Macade Golf och Sigholm är de tre företag som flyttar in hos Castellum på Torsgatan.
– Vi valde att flytta vårt kontor till Torsgatan eftersom det är ett mycket trevligt område med fantastiskt läge, smidigt att både ta sig till och även vidare med Stockholms Central och Arlanda Express in på knuten. Positivt är också att det finns gott om restauranger, butiker och annan service lättillgängligt. Vi ser fram emot att flytta in i höst, säger, Stefan Kedling, vd på Macade Golf.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

De tyngsta Q2-rekryteringarna

Karriär En rad tunga vd-tjänster tillsattes under andra kvartalet. Fastighetssverige har tittat närmare på branschens hetaste rekryteringar under Q2 2024.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige