Image

Carlyle utnämnt till Årets Fastighetsägare

Event The Carlyle Group har blivit utnämnd till Årets Fastighetsägare i Västerås. Utmärkelsen delades ut av Västerås Citysamverkan under årets upplaga av Guldstänksgalan i Västerås. Utmärkelsen uppmärksammar Carlyles långsiktiga arbete som en närvarande och personlig fastighetsägare som arbetar för ett inkluderande samarbetsklimat.
Publicerad den 22 Mars 2013

The Carlyle Group, som förutom galleriorna i Västerås även äger bland annat Nacka Strand och Globenområdet, har blivit utsedd till Årets Fastighetsägare i Västerås.

Utmärkelsen delades ut vid Guldstänksgalan i Västerås och uppmärksammade det hårda arbete som Carlyle lagt ner sedan förvärvet av de två galleriorna Punkt och Gallerian i Västerås. Genom att arbeta för ett öppet samarbetsklimat genom dialog med både hyresgäster, citysamverkan och Västerås stad har galleriorna snabbt blivit framgångsrika.

I motiveringen skriver Västerås Citysamverkan bland annat:
”De förfinar och förädlar, både med varsam hand och värme. De bygger upp både gallerior och självförtroenden med samma medmänskliga känslighet. De ser till tryggheten, stadsmiljön och marknaden. De värnar om människan och ser sina konkurrenter som de bästa av vänner. De bjuder på sig själva och sin kunskap, delar med sig ofta och gärna. Allt för Västerås Citys bästa.”

I februari 2011 förvärvade Carlyle de två galleriorna Punkt och Gallerian i Västerås. Galleriorna ligger mitt i Västerås centrala shoppingstråk, nära både kongresscentret och centralstationen. Carlyle har sedan förvärvet arbetat aktivt för att utveckla galleriorna och vara en trygg och tillgänglig ägare.

- Sedan vi tog över har vi arbetat med att utveckla fastigheterna och upprätta en bra relation till hyresgästerna, staden och Citysamverkan. Tack vare vårt arbete har vi lyckats intressera flera potentiella hyresgäster till både Punkt och Gallerian och utnämningen Årets Fastighetsägare är ett kvitto på att det arbete vi lagt ner har lönat sig. Tillsammans med våra hyresgäster har vi nu genomfört flera förbättringar och det är både roligt och viktigt att detta uppmärksammas, säger Anders Hörnqvist, Property Director för Carlyle i Norden.

Hyresgäster i galleriorna är bland annat Gant, Peak Performance, Forex, Akademibokhandeln, Boomerang och Espresso House.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Nya Besqab redo att starta fler bostadsprojekt

Bolag Det nyligen genomförda sammangåendet med Aros Bostad gör att bolaget nu har en stor beredskap att starta fler bostadsprojekt i takt med att marknaden återhämtar sig. Det menar Magnus Andersson, vd på Besqab, när Fastighetssverige intervjuar honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige