Image
Camilla Mattsson.
Camilla Mattsson. Bild: Forsen

Camilla Mattsson ny hållbarhetschef hos Forsen

Karriär I augusti tillträder Camilla Mattsson posten som hållbarhetschef hos Forsen. – Jag har stora ambitioner att göra skillnad tillsammans med mina nya kollegor på Forsen, säger hon.
Publicerad den 25 Juni 2019

Camilla Mattsson har en gedigen erfarenhet från arbete med hållbarhet – såväl ekologisk, social och ekonomisk. Hon är utbildad civilingenjör inom processindustri och materialteknik från KTH och har kompletterat utbildningen med ett stort antal kurser inom hållbarhet och miljö.

Hon kom tidigt i kontakt med hållbarhetsfrågorna efter skolan i sitt jobb på produktionsavdelningen på H&M. I sina resor fick hon en inblick i både social hållbarhet men också miljöaspekten, som väckte ett starkt intresse.

– Den här tjänsten kräver sin person. Camilla gillar komplexa utmaningar och drivs av att hitta fler och nya lösningar. Samtidigt är hon en fena på att få ihop människorna bakom projekten. Jag är stolt och glad över den här topprekryteringen, säger Bengt Johansson, vd Forsen.

Under åren har Camilla Mattsson jobbat mycket inom hållbar stadsplanering, byggt och utvecklat industrier, jobbat i tidiga skeden och lagt planer åt bland annat kommuner och due diligens för fastighetsbolag. Hon har jobbat flera år på Sweco och kommer närmast från Iterio.

Camilla Mattsson kommer att, med tanke på sin kompetens inom stadsplanering, tillhöra Forsens anläggningsenhet, men kommer att verka i hela Forsen. Hon börjar den 28 augusti.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Forsen AB på Branschguiden

Forsen är ett byggprojektledningsföretag med kontor på flera orter i Sverige. Våra medarbetare leder effektiva och hållbara byggprojekt för både privata och offentliga kunder. Vi har kompetens inom bostad, hus och anläggning. Vi hyllar olikhet, kreativitet, omtänksamhet och annat som gör det roligt att gå till jobbet. Forsen är certifierat som en utmärkt arbetsplats enligt Great Place to Work Intitute (GPTW).

Läs mer om Forsen AB på Branschguiden

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Efter jätteaffären – redan uppnått rekordvolym för transaktioner

Transaktioner Den enorma affären mellan Heimstaden och Akelius innebär att 2021 redan är ett rekordår vad gäller transaktionsvolym. Fastighetssverige tittar närmare på året som gått och faktorerna bakom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY