Image
Daniel Bruun ansluter sig till CA Fastigheters ledningsgrupp.
Daniel Bruun ansluter sig till CA Fastigheters ledningsgrupp. Bild: CA Fastigheter

CA Fastigheter nyrekryterar till ledningsgruppen

Karriär CA Fastigheter har rekryterat Daniel Bruun som ny affärsområdeschef för Projekt & Invest. Han arbetar idag som Investment Manager på P&E Persson AB och har en tidigare bakgrund inom byggbranschen.
Publicerad den 4 September 2024

Rollen som affärsområdeschef Projekt & Invest är en ny central roll i organisationen för att stärka projektverksamheten och support ut till regionerna, samtidigt som det är ett steg i en pågående generationsväxling. Daniel Bruun tar plats i CA Fastigheters ledningsgrupp.
– Vi har en gedigen projektportfölj att förverkliga, och Daniel kommer vara ett bra tillskott för att leda detta viktiga arbete framåt tillsammans med övriga i teamet, säger Malin Claesson Stenström, CA Fastigheters vd.

– CA Fastigheter är ett bolag med fina värderingar, hög kompetens och långsiktiga ägare. Jag ser verkligen fram emot att få träffa alla medarbetare och tillsammans utveckla bolaget vidare. Jag är stolt över förtroendet jag fått och gläds åt att ansluta till bolaget, säger Daniel Bruun, i en kommentar.

Daniel Bruun tillträder sin nya roll under våren 2025.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Mikroklustret växer – ny aktör förstärker

Uthyrning Kedja etablerar första i Göteborg och blir femte butiken inom samma gebit på 300 meter.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige