Image
Bild: Istock

CA Fastigheter köper i Malmö

Transaktioner CA Fastigheter genomför ytterligare ett förvärv i Malmö av en fullt uthyrd lager- och verkstadsfastighet. Fastigheten Smörbollen 52 utgörs av cirka 3 700 kvadratmeter uthyrningsbar yta belägen på det etablerade industriområdet Fosie med god access till Inre Ringvägen.
Publicerad den 2 Februari 2022

– Förvärvet bekräftar CA Fastigheters strategi i Malmö. Vi vill växa med väl belägna fastigheter med starka hyresgäster och med möjlighet att på sikt utveckla hyresgästerbjudandet, säger CA Fastigheters regionchef Remus Cismas.
– Förvärvet av den fullt uthyrda fastigheten stärker CA Fastigheters långsiktiga erbjudande i Malmö. Vi fortsätter vår strategi att öka vår närvaro i Malmö och att växa i regionhuvudorter, säger vd:n Andreas von Hedenberg.

CA Fastigheters fastighetsbestånd i Malmö uppgår efter förvärvet till cirka 75 000 kvadratmeter exkluderande vårt projektutvecklingsområde Lomma Norra.

Köparens rådgivare i affären har varit Advokatfirman Glimstedt i Kalmar och säljarens rådgivare är Svefa.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Svefa på Branschguiden

Oavsett om din verksamhet finns inom det privata eller offentliga, på bebyggda, obebyggda fastigheter kan vi med marknadens bredaste spetskompetens göra den mer framgångsrik. Vår rådgivning utgår från en helhetssyn på din verksamhet och följer en tydlig process. Det gör att vi kan sätta varje uppdrag i ett sammanhang och engagera kompetenser som tillsammans gör helheten mer värd än dess delar.

Som en av Sveriges största fastighetskonsulter har vi valt att finnas på 18 orter i Sverige eftersom vi vet att de bästa lösningarna skapas nära kunden. Vårt löfte "Kompetens som ...

Läs mer om Svefa på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Här är de hetaste rekryteringarna under Q3

Karriär En rad tunga poster i fastighetsbranschen har tillsatts under årets tredje kvartal. Fastighetssverige har tittat närmare på branschens hetaste Q3-rekryteringar.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige