Image
Bild: Istock

CA Fastigheter köper i Kalmar

Transaktioner Fastigheten är nybyggd sedan 2019 och inkluderar ett tillbyggbyggnadsprojekt. Tillbyggnaden kommer att startas omgående och färdigställs under Q3 2022. Fastigheten har ett utmärkt logistikläge intill E22 och kommer totalt efter färdigställande innehålla cirka 9 000 kvadratmeter lager-, produktion- och kontorsytor. Fastigheten är fullt uthyrd med långt hyresavtal.
Publicerad den 15 Oktober 2021

– Vårt fastighetsbestånd i Kalmar kompletteras med en mycket kvalitativ fastighet. Fastigheten ligger i anslutning där CA Fastigheter sedan tidigare äger större markområden som är föremål för utveckling, säger Johan Frick, regionchef på CA Fastigheter i Kalmar.

– CA Fastigheter tror på starka regionstäder med lokal förvaltning. Förvärvet diversifierar vår fastighetsportfölj i Kalmar och vi får en nyproducerad fastighet med starkt hyresgästerbjudande. Det är alltid roligt att förvärva och utveckla i Kalmar som är CA Fastigheter hemmaplan sedan drygt 110 år, utvecklar CA Fastigheters vd Andreas von Hedenberg.

Säljrådgivare i affären var Pontuz Löfgren AB.

- Andreas Lithander
andreas@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Batljan: "Vi kommer aldrig släppa JM"

Bolag Den 20 juni köpte SBB 20 procent av kapitalet i JM och under hösten har börsjätten fyllt på ännu mer och äger nu 27 procent av aktierna. Det har spekulerats om SBB kan komma att lägga ett bud på hela bolaget men kring det ämnet är Ilija Batljan som väntat fåordig. SSB-vd:n ser i alla fall JM som en långsiktigt investering för sitt snabbväxande bolag, det berättade han bland annat under ett event som Aktiespararna ordnade under tisdagen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY