Image

CA Fastigheter köper i Borås

Transaktioner CA Fastigheter köper en fastigheter med butiker och vårdlokaler i centrala Borås av en privatperson.
Publicerad den 30 Juni 2017

CA Fastigheter har, via dotterbolag förvärvat fastigheten Sleipner 4, mycket centralt belägen på Allégatan i Borås. Fastigheten utgörs av drygt 2 100 kvadratmeter lokalytor med butiker och vårdlokaler. Säljare är privatperson.

– Förvärvet är i linje med vår affärsidé att växa och långsiktigt stärka vår marknadsnärvaro i Borås som är en betydande regionstad i västra Sverige, säger CA Fastigheters vd Johan Damne.

– Förvärvet är ett bra tillskott till vår nuvarande förvaltning. Fastigheten har bra och intressant läge långsiktigt samtidigt som vi bedömer att det finns ytterligare utvecklingspotential, säger Mikael Holmgren, affärsutvecklare på CA Fastigheter.

Rådgivare till säljaren har varit Colliers International.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Colliers International Sweden AB på Branschguiden

Colliers är ett ledande företag inom global fastighetsrådgivning präglat av entreprenörsanda.
Vårt svenska team består av ett 40-tal experter som arbetar med att öka lönsamheten för investerare, fastighetsägare, byggherrar och hyresgäster. Genom vår goda expertis och höga servicenivå skapar vi effektiva lösningar som hjälper våra kunder att uppnå framgång snabbare.

Colliers experter erbjuder kvalificerad kunskap inom Capital Markets, Leasing, Corporate Solutions samt Valuation. Med kontor i både Stockholm och Göteborg samt ett starkt nordiskt samarbete ser vi till at...

Läs mer om Colliers International Sweden AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

P-G Persson: "Det kommer bli ett förvärv där i år"

Bolag P-G Persson är nu inne på sitt fjortonde år som börs-vd för Platzer Fastigheter och är utan tvekan en av de tongivande branschprofilerna som är med och bygger staden Göteborg. Här berättar han mer om varför bolaget aldrig breddat sig utanför Göteborgsområdet, hur kontorssituationen i staden kommer påverkas med alla nyetableringar som är på gång och ett förvärv som han garanterar kommer bli av under 2022.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY